Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

DODEKANISOS SEAWAYS: Εκδρομή την Πέμπτη 11/10 με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία»

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» που έχει καθιερωθεί για την 1ηΟκτωβρίου η «Dodekanisos Seaways», στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που διαχρονικά εφαρμόζει, ειδικότερα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, διοργανώνει φέτος μια ξεχωριστή εκδρομή για τα άτομα της τρίτης ηλικίας στην πανέμορφη Χάλκη.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου με το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο της «Παναγία Σκιαδενή», με ώρα αναχώρησης στις 9 το πρωί από το λιμάνι της Ακαντιάς και επιστροφή στις 6 το απόγευμα.

Κριτήρια επιλογής της Χάλκης υπήρξαν αφενός για να την γνωρίσουν όσοι δεν την έχουν επισκεφθεί, τώρα που η τουριστική κίνηση έχει μειωθεί αισθητά, και αφετέρου για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και των επαγγελματιών του νησιού.

Η διάθεση του πλοίου για τα άτομα της τρίτης ηλικίας είναι δωρεάν, λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι η ευαίσθητη αυτή ομάδα διέρχεται εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με ελάχιστες δυνατότητες αναψυχής.

Εκτιμάται ότι από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρόδου (βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ) καθώς και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην εκδρομή θα συμμετάσχουν περίπου 600 άτομα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η «Dodekanisos Seaways» θα προσφέρει σε όλους τους εκδρομείς ένα καπελάκι με το έμβλημα της εταιρείας ως αναμνηστικό δώρο.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,709ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα