Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Εκκίνηση της επόμενης ημέρας του Νεωρίου

Με επισημότητα και την πλέον θετική διάθεση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επανηλεκτροδότηση του Νεωρίου.

Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β΄ ανέβασε τους γενικούς διακόπτες του ναυπηγείου, σημαίνοντας τη νέα περίοδο λειτουργίας του, λίγο πριν την ολοκληρωτική μεταβίβαση του στην εταιρεία ΟΝΕΧ.

Παρόντες στη σημερινή εορταστική τελετή, εκτός των θρησκευτικών εκπροσώπων των δύο δογμάτων και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.

Όλοι οι παριστάμενοι στην εκδήλωση χαιρέτισαν με τα θετικότερα λόγια την επαναλειτουργία του ναυπηγείου, για την οποία καταβλήθηκαν άοκνες προσπάθειες όχι μόνο των θεσμικών εκπροσώπων αλλά και εκ μέρους του Εργοστασιακού Σωματείου ενώ εμφανής ήταν και η θετική διάθεση των εργαζομένων που κατέκλυσαν του χώρους του Νεωρίου.

Μία ενδιάμεση εταιρεία, του μέχρι πρότινος εργολάβου του Νεωρίου κ. Σαββίδη, σε απόλυτη συνεργασία με την ΟΝΕΧ, κατόπιν της παραχώρησης χρήσης του ναυπηγείου από τον πρόεδρο του ομίλου, Ν. Ταβουλάρη, αναλαμβάνει την εκκίνηση της επόμενης μέρας για το ναυπηγείο και την λειτουργία του έως την οριστικοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης του.

koinignomi.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,791ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
663ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα