Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ενημέρωση για το ταχύπλοο ANDROS JET και το πρόβλημα των φερτών υλικών που συνεχίζει να υφίσταται.

Πειραιάς, 7 Αυγούστου 2018.

Στο ταχύπλοο Αndros Jet κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του τακτικού δρομολογίου του από Πάρο προς Νάξο, εισήλθε αντικείμενο στον αριστερό υδροπροωθητήρα (waterjet) με αποτέλεσμα να παραμείνει στο λιμάνι της Νάξου για περαιτέρω επιθεώρηση.

Οι επιβάτες ήδη προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με άλλα πλοία της εταιρείας.

Το Άνδρος Jet πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Σύρος, Πάρος, Νάξος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος, Θηρασιά, Θήρα, Ανάφη.

Η SEAJETS επανειλημμένως έχει ενημερώσει για το ζήτημα των προβλημάτων που δημιουργούν για τα επιβατηγά πλοία και ιδιαίτερα τα ταχύπλοα, τα επιπλέοντα στην επιφάνεια της θάλασσας φερτά υλικά, με πιο πρόσφατες τις επιστολές της στις 16 και 28 Ιουλίου 2018 τις οποίες είχε αποστείλει σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Μέχρι σήμερα όμως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχει αντιμετωπιστεί  με άμεσες ενέργειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες παρότι έχει επισημανθεί πολλάκις και εγγράφως.

Η SEAJETS προκειμένου να στηρίξει το επιβατικό κοινό και τις τοπικές κοινωνίες της άγονης γραμμής των μικρών νησιών των Κυκλάδων ήδη αιτείται την δρομολόγηση  από αύριο Τετάρτη 8 Αυγούστου του ταχύπλοου Paros Jet με μήκος 105 μέτρων, χωρητικότητας 750 ατόμων και ταχύτητας 33 κόμβων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,671ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα