Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Ένταξη και της Καλαμάτας στα νέα προγράμματα κρουαζιέρας της Thomson στην Ελλάδα το 2018

Νέα προγράμματα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2018 ανακοίνωσε η Thomson. Αποκαλύπτοντας το πρόγραμμα κρουαζιέρας για το 2018, η εταιρεία επιβεβαίωσε την προσθήκη 15 νέων λιμανιών, ανάμεσα στα οποία είναι και η Καλαμάτα.
Επιπλέον, το Thomson Celebration θα εκτελεί 2 νέα προγράμματα, το Sail Three Seas και Greek Mystique. Το Sail Three Seas περιλαμβάνει στάσεις σε Κεφαλονιά και Ηγουμενίτσα και το Greek Mystique, εκτός από την Καλαμάτα, σε Χανιά, Πειραιά, και Κέρκυρα. Το TUI Discovery 2 με homeport στην Κέρκυρα, θα αναχωρεί για 4 δρομολόγια στην ανατολική Μεσόγειο. Το πρόγραμμα του 2018 θα είναι διαθέσιμο προς κράτηση στις 20 Απριλίου.
Η παραπάνω είδηση είναι η πρώτη θετική αντίδραση στη διαπίστωση ότι απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα το 2017 και δεν αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία.  Κι αυτό, γιατί ενώ οι ταξιδιωτικοί πράκτορες διεθνώς επισημαίνουν ότι αυξάνει ο αριθμός κρατήσεων για κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, φαίνεται ότι οι περισσότεροι πελάτες τους προτιμούν τη δυτική μεριά της λεκάνης και φθάνουν έως την Ιταλία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Travel Leaders Group που προέκυψε από ερωτηματολόγιο στο οποίο απάντησαν οι τουριστικοί πράκτορες, το 84,5% εξ αυτών δήλωσαν ότι οι κρατήσεις στα πρακτορεία τους είναι μεγαλύτερες από το 2016 για τη Μεσόγειο.

Α.Π.
tharrosnews.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,004ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
641ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα