Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Επανέρχεται η σύνδεση Πάτρας-Μπρίντεζι-Ανασχεδιασμός των επιχειρηματικών κινήσεων από τον όμιλο Γκριμάλντι

Επαναφέρει  τη σύνδεση της Πάτρας  με το λιμάνι του Μπρίντεζι, ο όμιλος Γκριμάλντι.

Τα δρομολόγια θα επαναρχίσουν τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου με τα δύο σύγχρονα πλοία της εταιρείας , EUROFERRY EGNAZIA και  EUROFERRU CORFU.

Πρόκειται για ανασχεδιασμό των επιχειρηματικών κινήσεων της εταιρείας, που είχε αποφασίσει πριν από δύο μήνες  τη διακοπή των δρομολογίων.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ικανοποίηση στους χρήστες του λιμανιού, καθώς το Μπρίντεζι είναι το πλησιέστερο λιμάνι της Ιταλίας  και εξυπηρετεί μια πλειάδα κλάδων, που ταξιδεύουν με τα πλοία από την Πάτρα (μεταφορείς, εξαγωγείς προϊόντων κ.α.).

Ο ναυτιλιακός πράκτορας της Grimaldi, Αντώνης Κουνάβης, τόνισε στην «Γ»,  ότι  οι ναυτιλιακές εταιρείες κατά καιρούς τροποποιούν τα πλάνα τους, ανάλογα με την ζήτηση που παρατηρείται και τις ανάγκες κάλυψης του μεταφορικού έργου.

Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, η λειτουργία των αυτοκινητόδρόμων και ιδιαίτερα της Ιονίας Οδού, δεν έχε επηρεάσει την επιβατική και κυρίως την εμπορευματική  κίνηση, όπως δείχνουν και τα στοιχεία του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, που παρουσιάστηκαν πρόσφατα.

gnomip.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,691ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα