Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής της ΝΔ κ. Αθανάσιου Μπούρα στον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε.

Αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα ανάπτυξης του λιμένα της Ελευσίνας που εκτείνεται σε ευρύτατο παραλιακό μέτωπο, είχε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο οποίος επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε.

Ειδικότερα, ο κ. Μπούρας συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολο Καμαρινάκη και τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γεώργιο Κουμπέτσο, οι οποίοι τον ενημέρωσαν εκτενώς για τις αναπτυξιακές προοπτικές και τα προβλήματα του Οργανισμού.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η διαρκής συνεργασία του κ. Μπούρα με τη διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ σε τρέχοντα και μελλοντικά θέματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη του λιμένα της Ελευσίνας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις δυνατότητες αξιοποίησης της εκτεταμένης χερσαίας λιμενικής ζώνης ευθύνης του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, που εκτείνεται από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και φτάνει μέχρι την Κινέτα, όπου κατά μήκος αυτής φιλοξενούνται μεγάλες μονάδες βαριάς βιομηχανίας.

Ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ για την αναλυτική ενημέρωση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκησης του Οργανισμού και υποσχέθηκε ότι θα είναι καθημερινά στο πλευρό της προς ενίσχυση και υποστήριξη των πρωτοβουλιών της.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,506ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
652ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα