Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Επιστολή των 8 ναυτεργατικών σωματείων προς την Π.Ν.Ο. με σκοπό την άμεση συνεδρίαση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας

Από την αρχή της πανδημίας του Covid-19 προσβάλλονται με διάφορους τρόπους τα Εργασιακά και Συνδικαλιστικά δικαιώματα των Ναυτεργατών. Η προκλητική αδράνεια της ΠΝΟ με ευθύνη του σημερινού Γενικού Γραμματέα, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον καλούμε, να σταματήσει επιτέλους να χρησιμοποιεί <<τακτική καθυστερήσεων>> και <<να σφυρίζει αδιάφορα>>, ενώ έχει πλέον απολέσει την Εμπιστοσύνη ΟΛΩΝ των Ναυτεργατικών Σωματείων. Να ορίσει εδώ και τώρα την ημερομηνία που θα συνεδριάσει η Διοίκηση με φυσική παρουσία των μελών της στον χώρο της Ομοσπονδίας στο κτήριο της οδού Κολοκοτρώνη 132, όπως του έχουμε ζητήσει και να μην υπεκφεύγει υποκριτικά με διάφορες προφάσεις. Γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες.

Στη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί, θα μπορέσει το κάθε Σωματείο να θέσει τα αιτήματά του, ώστε να οδηγηθούμε στο Έκτακτο Συνέδριο που προβλέπεται από το Καταστατικό, μέσα από το οποίο θα διεξαχθεί Δημοκρατικός Διάλογος για όλα τα παραπάνω αιτήματα των Σωματείων, για να είναι η Ομοσπονδία παρούσα και αποτελεσματική την Επόμενη Μέρα. Οι στιγμές είναι κρίσιμες.

Με αφορμή δε και την πρόσφατη επιστολή της ΠΕΕΜΑΓΕΝ, επιβάλλεται, να καταθέσει ο Γ.Γ. στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής αυτής, όλα εκείνα τα έγγραφα που αφορούν στην πιο πάνω επιστολή και να ενημερώσει τη Διοίκηση για τα εν γένει Οικονομικά της Ομοσπονδίας, ώστε να υπάρξει Διαφάνεια. Δεν επιτρέπονται σκιές στη Δημόσια εικόνα της Ομοσπονδίας.

Πειραιάς 28 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ Ε.Ν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μ.Ε.Κ. Ε.Ν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ε.Ν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΙΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ – ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ Ε.Ν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ Ε.Ν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ & ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Ε.Ν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Ε.Ν.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΩΝ Μ/S, Π/Κ & Ο/Γ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ Ε.Ν

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,786ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
663ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα