Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Επιστολή των 8 σωματείων σχετικά με τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΝΟ

Ο Γεν. Γραμματέας της ΠΝΟ Ιωάννης Χαλάς επιχείρησε, για μια ακόμα φορά, να «δραπετεύσει» από τις συνέπειες των ευθυνών που έχει, για την αδράνεια και αδυναμία στην οποία έχει οδηγήσει την Ομοσπονδία και ανέβαλε με παράνομες και ανυπόστατες προφάσεις τη συνεδρίαση της Διοίκησης, που ο ίδιος μάλιστα είχε ορίσει για τις 12-1-2021 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ.Π., κατόπιν Αιτήματος της Πλειοψηφίας των Σωματείων Μελών της Διοίκησης.

Όμως οι υπεκφυγές και οι υποκρισίες τελειώνουν.

Αποτελεί πια ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για τον Γ.Γ. να συγκαλέσει τη Διοίκηση της ΠΝΟ, για να συνεδριάσει το αργότερο μέχρι την 18-1-2021 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά, όπως Απαιτούμε Όλα τα Σωματεία. Στη συνεδρίαση αυτή θα συζητηθούν και όλα τα θέματα που έχουν βάλει τα σωματεία με ανακοινώσεις τους. Εξάλλου όλον αυτόν τον καιρό γνωρίζει πολύ καλά ο Ι. Χαλάς, ότι τα σωματεία είναι εκείνα που δεν υπέστειλαν τη σημαία και βρίσκονται στη πρώτη γραμμή του αγώνα διεκδικώντας και υπερασπίζοντας Δυναμικά τα Δικαιώματα των Ναυτεργατών, όσο και αν προσπαθεί να υποβαθμίσει την κινητοποίηση αυτή. Μην Ξεχνάμε, ότι είναι χαρακτηριστική η προκήρυξη και η συμμετοχή Όλων των Σωματείων της δύναμης της Ομοσπονδίας στην Επιτυχημένη Απεργία της 26ης Νοεμβρίου 2020, σε αντίθεση με την Ηχηρή Απουσία της Π.Ν.Ο!

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε μορφή πάλης και στη κλιμάκωση Περαιτέρω Απεργιακών Κινητοποιήσεων για τα καυτά προβλήματα του Κλάδου (Υγεία και Εμβολιασμός των Ναυτεργατών, Σ.Σ.Ε., Συνθέσεις, Ασφαλιστικά και Συνδικαλιστικά Δικαιώματα κ.α.).

Με την Εφαρμογή του Καταστατικού και μέσα από Δημοκρατικές Διαδικασίες θα ξανασταθεί Όρθια η Ομοσπονδία, για να διεκδικήσει το Ναυτεργατικό Συνδικαλιστικό Κίνημα ενιαία πια τα Δίκαια Αιτήματα μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!

Πειραιάς 13-1-2021

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Ε.Ν. Πάσης Τάξεως
Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Μ.Ε.Κ. Ε.Ν.
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Οικονομικών Αξιωματικών Ε.Ν.
Πανελλήνια Ένωση Αρχιθαλαμηπόλων-Θαλαμηπόλων Ε.Ν.
Πανελλήνια Ένωση Φροντιστών Ε.Ν.
Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Τροφοδοσίας Ε.Ν.
Πανελλήνια Ένωση Πρακτικών Πλοιάρχων & Κυβερνητών Ε.Ν.
Πανελλήνια Ένωση Ναυτών M/S, Π/Κ & Ο/Γ Μικρών Αποστάσεων Ε.Ν

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,668ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα