Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ευχαριστήρια επιστολή του Μητροπολίτη Παροναξίας προς την Attica Group και τον κ. Διονύση Θεοδωράτο

Αξιότιμον 

κ. Διονύσιον Θεοδοράτον 

Επιτελικόν Εμπορικόν Διευθυντήν Attica Group

Είς Αθήνας 

 

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να σας εκφράσω τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου για έμπρακτη συμπαράσταση σας και την δωρεάν φιλοξενία των πλοίων της Εταιρεία σας στις τακτικές μετακινήσεις μας για λειτουργικούς και ποιμαντικούς λόγους μεταξύ Πάρου και Νάξου και στις σπανιότερες προς Πειραιά, για επίλυση θεμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την έμπρακτη και ολόθυμη συμπαράσταση σας κάθε χρόνο στην εύρυθμη πραγματοποίηση των δύο μεγάλων τοπικών μας πανηγύρων, ήτοι του Αγίου Νικοδήμου (14 Ιουλίου) για την Νάξο και της Εκατονταπυλιανής (15 Αυγούστου) για την Πάρο, δια της καλύψεως των εισιτηρίων των συμμετεχόντων στις πανηγύρεις Αρχιερέων της εκπτώσεως των εισιτηρίων των συνοδών τους. Δράττομαι δε της ευκαιρίας να σας παρακαλέσω το αυτό και για την φετινή χρονιά, εάν το αίτημα μας αυτό βρίσκεται εντός των πλαισίων των δυνατοτήτων σας.

Ευχαριστώντας και πάλι για την πρόφρονα και ευγενική προσφοράς σας στις δραστηριότητες της τοπικής μας Εκκλησίας εύχομαι ολόψυχα ο Δότηρ παντός Αγαθού Κύριος μας να σας ανταποδίδει εκατονταπλασίονα τα καλά σας έργα, να σας χαρίζει “πάντα τα εγκόσμια και υπερκόσμια αγαθά Του” και να ευλογεί πλούσια τις οικογένειες σας.  

Μετ΄ευχών και τιμής

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ο ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ

Photo: ikivotos.gr

 

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,422ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
647ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα