Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Γραμμή για Λαύριο ανακοίνωσε ο Π. Κουρουμπλής από τη Σαμοθράκη

Επαφές με το λιμενικό, σύσκεψη στο πνευματικό κέντρο στη Χώρα και αγιασμό στο ΣΑΟΝΗΣΟΣ περιλάμβανε το πρόγραμμα του υπουργού Ναυτιλίας σήμερα στη Σαμοθράκη. Την καλή είδηση έδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά τη σύσκεψη στο πνευματικό κέντρο όπου ανακοίνωσε ότι η γραμμή για το Λαύριο επανέρχεται αλλά όχι υποχρεωτικά μόνο για το Λαύριο καθώς όπως δήλωσε στο alexpoli.gr ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Βίτσας, τέθηκαν στο τραπέζι και εναλλακτικά λιμάνια για διασύνδεση όπως η Καβάλα και η Λήμνος και ο υπουργός δεν ήταν αρνητικός.

Ικανοποίηση για τη σύσκεψη εκφράζει ο Δήμαρχος κ. Βίτσας καθώς εκτός από το θέμα των συγκοινωνιών τέθηκαν και άλλα σημαντικά ζητήματα του νησιού, όπως το λιμάνι της Καμαριώτισσας η μελέτη για το οποίο μπαίνει σε φάση ωρίμανσης, το λιμάνι Θέρμων και το αλιευτικό καταφύγιο Λακώματος.

Στο νησί για τη σύσκεψη βρέθηκαν οι βουλευτές Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καΐσας και Δημήτρης Ρίζος,  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Πέτροβιτς , ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Κουκουράβας,  ο πρόεδρος του οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος Δούκας και άλλοι.

Μετά τη σύσκεψη έγινε και ο αγιασμός του ΣΑΟΝΗΣΟΣ από τον οποίο απουσίαζε όμως ο πλοιοκτήτης Φώτης Μανούσης καθώς μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία του, βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης.

alexpoli.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,417ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
647ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα