Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

H SARONIC FERRIES ανακοινώνει τα θερινά της δρομολόγια και καλωσορίζει τον κόσμο στον Σαρωνικό!

Πειραιάς, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 – Με προσήλωση στην ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων και με μεγάλη προσμονή, η SARONIC FERRIES (Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού) υποδέχεται και πάλι τον κόσμο στον Σαρωνικό, ανακοινώνοντας στον ιστότοπο www.sf.gr τα δρομολόγια της για όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Οι επιβάτες των πλοίων της Κοινοπραξίας μπορούν να μετακινούνται καθημερινά από τον Πειραιά για την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα γνωρίζοντας αυτούς τους τόσο όμορφους, κοντινούς και ταυτόχρονα ανεξερεύνητους και ενδιαφέροντες προορισμούς.

Το προηγούμενο διάστημα τα πλοία της SARONIC FERRIES συνέχιζαν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων αλλά και των εργαζόμενων στην περιοχή. Τώρα, μετά την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων και ιδιαίτερα με την έναρξη της θερινής περιόδου, ο Σαρωνικός θα αποτελέσει την πιο ώριμη πρόταση σύντομης απόδρασης για όλους όσοι στερήθηκαν το προηγούμενο διάστημα μια πρώτη γεύση καλοκαιριού, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την άνεση.

Στο πολύ σύντομο ταξίδι για τους τέσσερεις προορισμούς, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και τον θαλασσινό αέρα στα καταστρώματα των πλοίων ενώ για τους εσωτερικούς χώρους η SARONIC FERRIES έχει φροντίσει για την αυστηρή συντήρηση των συστημάτων εξαερισμού και για την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων. Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από το www.sf.gr την ηλεκτρονική έκδοση του εισιτηρίου τους για εκτύπωση στο σπίτι ή προβολή στο κινητό τηλέφωνο, αποφεύγοντας ουρές και αναμονή στα εκδοτήρια και πραγματοποιώντας ανέπαφα όλες τις διαδικασίες έως και την επιβίβαση τους στα πλοία.

Οι κοντινοί προορισμοί της SARONIC FERRIES προσφέρουν την απόλυτη φετινή πρόταση για οικογενειακές διακοπές ή μονοήμερες αποδράσεις. Τα πυκνά, καθημερινά δρομολόγια των ΕΓ/ΟΓ πλοίων ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΑΧΑΙΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ και ΦΟΙΒΟΣ επιτρέπουν σε όλους τους τύπους των ταξιδιωτών να ανακαλύψουν τα μυστικά του Σαρωνικού κάνοντας ποδαρικό στο ελληνικό καλοκαίρι ακόμα και αν έχουν στη διάθεση τους ένα Σαββατοκύριακο, μια ημέρα ή ακόμα και λίγες ώρες.

–#–

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Saronic Ferries: https://www.sf.gr

Για προτάσεις και ταξιδιωτικές ιδέες μπορείτε να ακολουθήσετε την SARONIC FERRIES στα κοινωνικά δίκτυα:

  • Instagram: https://www.instagram.com/saronicferries
  • Facebook: https://www.facebook.com/saronicferries

Σχετικά με την Saronic Ferries:

Με το διακριτικό τίτλο ‘Saronic Ferries’, η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού αποτελείται από τον στόλο της NOVA FERRIES και της 2WAYFERRIES, και συνδυάζει την εμπειρία 60 ετών με το όραμα των ανθρώπων της για ένα μοντέρνο brand που δίνει προτεραιότητα στην εξέλιξη των υπηρεσιών, την ασφάλεια, την άνεση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού.

Τα τέσσερα σύγχρονα πλοία της Saronic Ferries συνδέουν με συνέπεια τον Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα, εξυπηρετώντας τους μόνιμους κατοίκους, τους επαγγελματίες και φυσικά τους πολυάριθμους επισκέπτες όλους τους μήνες του χρόνου. Με προσήλωση στην ποιότητα και την ανθρώπινη επαφή, η Saronic Ferries βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της και την εν πλω εμπειρία, δίνοντας προστιθέμενη αξία στον επιβάτη και τα νησιά που προσεγγίζει.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,702ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα