Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

H SARONIC FERRIES υποστηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ανακούφιση των πυρόπληκτων και καλεί όσους φορείς θέλουν να αποστείλουν βοήθεια, να τη μεταφέρουν δωρεάν με τα πλοία της

Πειραιάς, Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 – Η SARONIC FERRIES (Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού) συμμετέχοντας στις προσπάθειες υποστήριξης των πυρόπληκτων περιοχών και των κατοίκων τους, ανακοινώνει την οικονομική συνδρομή ύψους 3.000 ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον λογαριασμό που έχει ανοίξει ο οργανισμός για αυτό τον σκοπό.

Επιπλέον, καλεί όλους τους φορείς που βρίσκονται στους προορισμούς της SARONIC FERRIES σε Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο και Μέθανα και θέλουν να αποστείλουν τρόφιμα, αναλώσιμα ή άλλο υλικό προς υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών, να το κάνουν με δωρεάν μεταφορά από τα πλοία ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΑΧΑΙΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ και ΦΟΙΒΟΣ. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινοπραξία στα τηλέφωνα 2104101555 και το info@sf.gr με θέμα «Αποστολή Βοήθειας Πυρόπληκτων».

Ήδη δύο φορτία μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους έχουν δρομολογηθεί από τη SARONIC FERRIES που βρίσκεται σε εγρήγορση για την ταχύτερη μεταφορά της βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη.

–#–

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Saronic Ferries: https://www.sf.gr

Σχετικά με την Saronic Ferries:

Με το διακριτικό τίτλο ‘Saronic Ferries’, η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού αποτελείται από τον στόλο της NOVA FERRIES και της 2WAYFERRIES, και συνδυάζει την εμπειρία 60 ετών με το όραμα των ανθρώπων της για ένα μοντέρνο brand που δίνει προτεραιότητα στην εξέλιξη των υπηρεσιών, την ασφάλεια, την άνεση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού.

Τα τέσσερα σύγχρονα πλοία της Saronic Ferries συνδέουν με συνέπεια τον Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο και τα Μέθανα, εξυπηρετώντας τους μόνιμους κατοίκους, τους επαγγελματίες και φυσικά τους πολυάριθμους επισκέπτες όλους τους μήνες του χρόνου. Με προσήλωση στην ποιότητα και την ανθρώπινη επαφή, η Saronic Ferries βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της και την εν πλω εμπειρία, δίνοντας προστιθέμενη αξία στον επιβάτη και τα νησιά που προσεγγίζει.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,675ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
662ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα