Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

HELLENIC SEAWAYS : Σημαντική Ανακοίνωση – Εισαγωγή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης “Seasmiles”

Η Hellenic Seaways ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρίας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από τον Όμιλο Attica Group, το πρόγραμμα πιστών πελατών Βonus Miles  την 31η Οκτωβρίου 2018 αναστέλλει την λειτουργία του, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος.

Ο Όμιλος Attica Group μέσω των εταιρειών του Blue Star Ferries, Superfast Ferries και Hellenic Seaways, σας παρέχει τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, προσφέροντάς σας δώρο 100 πόντους καλωσορίσματος. Η  κάρτα μέλους Seasmiles αναγνωρίζεται σε όλο το διευρυμένο δίκτυο δρομολογίων του Ομίλου, ανταμείβοντάς σας για την αγορά των εισιτηρίων σας και για τις καταναλώσεις ή αγορές σας στα πλοία του Ομίλου, σε οποιαδήποτε προορισμό επιλέξετε να ταξιδέψετε στις Γραμμές Εσωτερικού για Κυκλάδες, Σποράδες, Αργοσαρωνικό, Δωδεκάνησα, Β.Α. Αιγαίο, Κρήτη αλλά και στις γραμμές Ελλάδας-Ιταλίας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του προγράμματος, ο Όμιλος Attica Group δημιουργεί και επενδύει σε επιτυχημένες συνεργασίες, με σκοπό να παρέχει αποκλειστικά στα μέλη Seasmiles περισσότερα προνόμια, προσφορές και ειδικές εκπτώσεις, σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο επιλεγμένων Συνεργατών.

Η δημιουργία νέου λογαριασμού Seasmiles για τα μέλη του προγράμματος Bonus Miles,

θα είναι διαθέσιμη online από 01/11/2018 έως 31/01/2019  στο www.seasmiles.com .

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος Attica Group  παρέχει στα Bonus Miles μέλη που θα έχουν υπόλοιπο χρημάτων 100 ευρώ και άνω στο ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι στις 31/10/2018, το πλεονέκτημα αναγνώρισης και μετατροπής του υπολοίπου τους σε πόντους, με αντιστοιχία 1€=1πόντος, ανεξαρτήτως βαθμίδας.

Η ένταξη των παραπάνω μελών Bonus Miles στο πρόγραμμα Seasmiles,

θα είναι διαθέσιμη online από 01/11/2018 έως 31/01/2019

στο www.seasmiles.com με τις εξής διευκρινίσεις:

  • Αν είστε ήδη μέλος στο Seasmiles και στο Bonus Miles, θα ισχύσει το άθροισμα των πόντων το οποίο θα προκύψει από τα 2 προγράμματα στον Seasmiles λογαριασμό σας και θα διατηρηθεί η υψηλότερη βαθμίδα κάρτας.
  • Aν είστε μέλος μόνο στο Bonus Miles, θα δημιουργηθεί νέος λογαριασμός Seasmiles στον οποίο θα ενταχτεί αυτόματα το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού. Η νέα κάρτα σας θα διατηρήσει την ίδια βαθμίδα με την παλιά Bonus Miles. Για την παρούσα περίπτωση δεν θα ισχύσει το δώρο 100 πόντων καλωσορίσματος.

Για την ολοκλήρωση των παραπάνω, θα πρέπει να εισέλθετε στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος Seasmiles στο  www.seasmiles.com από 01/11/2018 έως 31/01/2019.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε κοντά μας ώστε να σας προσφέρουμε ακόμα περισσότερα προνόμια και υπηρεσίες για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,661ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα