Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η ANEK LINES προσφέρει 50% στις πρώτες μετακινήσεις των νεοεισακτέων φοιτητών

Η ΑΝΕΚ LINES, συγχαίρει τους νέους φοιτητές που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αγωνίστηκαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η ΑΝΕΚ διευκολύνει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις οικογένειές τους, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Για το χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, η ΑΝΕΚ προσφέρει:

Α) Στα δρομολόγια από και προς Χανιά και Ηράκλειο***

  • Έκπτωση 50%σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός lux)

  • Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες

*** Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

Β) Στα δρομολόγια από Ρόδο, Χάλκη, Κάρπαθο, Κάσο, Ανάφη, Σαντορίνη, Μήλο, προς Πειραιά με επιστροφή έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και τα αριθμημένα καθίσματα.

Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπίας αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.

Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες των νεοεισαχθέντων φοιτητών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021» ή φωτοτυπίας αυτού.

Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση επιτυχούς εισαγωγής).

Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES σταθερά εδώ και χρόνια προσφέρει στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC που ταξιδεύουν Κρήτη :

– 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις (εκτός lux).

– 50% έκπτωση στα ΙΧ και τα δίκυκλα στη γραμμή των Χανίων και 20% στη γραμμή Ηρακλείου

Επίσης, η ΑΝΕΚ, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, επισκεφτείτε το www.anek.gr, καλέστε στο τηλ. 210 4197400 ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Η ΑΝΕΚ LINES με συνέπεια, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, στέκεται δίπλα στη νέα γενιά και με πίστη στις προοπτικές των νέων παιδιών, συμβάλλει απτά με όλα τα μέσα που διαθέτει στην πραγματοποίηση των ονείρων τους. Για μία, ακόμα, χρονιά γίνεται συνοδοιπόρος στο ταξίδι προς την φοιτητική ζωή, στο πλευρό των νεοεισακτέων φοιτητών, που διαμορφώνουν το μέλλον του τόπου μας.

Η ΑΝΕΚ, υπερήφανα και υπεύθυνα, ταξιδεύει τους νέους φοιτητές σε Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα !

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,675ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
662ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα