Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η CORSICA LINEA επιλέγει τη Ν.Ε.Ζ του Περάματος, για τις εργασίες μετασκευής στο A NEPITA (ex. STENA SUPERFAST X)

18 ολόκληρα χρόνια μετά την ναυπήγηση του στα γερμανικά ναυπηγεία Howaldtswerke Deutsche Werft, στο Κίελο, το SUPERFAST X, θα βάλει ρότα, για ακόμη μία φορά, για την Ελλάδα, για την πατρίδα του Πατριάρχη της επιβατηγού ναυτιλίας και του ιδρυτή της SUPERFAST FERRIES, του κ. Περικλή Παναγόπουλου. Ήταν ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε και δημιούργησε τον στόλο της SUPERFAST FERRIES, προχωρώντας στην κατασκευή των 12 υπέροχων, πολυτελών και σύγχρονων πλοίων.

Ένα από αυτά τα 12 πλοία ήταν το SUPERFAST X (νυν STENA SUPERFAST X), που όπως φαίνεται, ναυλώθηκε από την CORSICA LINEA και το προσεχώς χρονικό διάστημα θα ταξιδέψει για τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, όπου θα μετασκευαστεί, θα δεξαμενιστεί και θα αλλάξει όνομα (A NEPITA), προκειμένου να ετοιμαστεί για την έναρξη των δρομολογίων του σε γραμμή της Δυτικής Μεσογείου.

Να πούμε πως το πλοίο είναι αδελφό πλοίο των SUPERFAST VII, SUPERFAST VIII και SUPERFAST IX, έχει μήκος 204 μέτρα, πλάτος 25 μέτρα, μεταφέροντας περίπου 1200 επιβάτες στα 10 deck του.

Εν αναμονή λοιπόν του ερχομού του στο πρώτο λιμάνι της χώρας μας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,506ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
653ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα