Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, για την διπλή γιορτή του Έθνους, στέλνει μηνύματα πίστης, ελπίδας και εθνικής υπερηφάνειας.

Την 25η Μαρτίου, το Έθνος μας τιμά με σεβασμό και εορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που έχει συνδεθεί στη μνήμη μας άρρηκτα με την Εθνεγερσία του 1821, που οδήγησε στην «Ανάσταση» του Γένους μας και στην εγκαθίδρυση του νεώτερου Ελληνικού Κράτους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης, τόνισε ότι η 25η Μαρτίου αποτελεί την εναρκτήρια ημερομηνία μιας νέας εποχής για την Ελλάδα, είναι η μέρα αγαλλίασης και τιμής για τον Ελληνισμό και τη Χριστιανοσύνη και ταυτόχρονα ημέρα εθνικής μνήμης. Γιορτάζουμε πάνω απ’ όλα τη θέληση ενός λαού να διεκδικήσει το δικαίωμα στην ελευθερία και στην ανεξαρτησία. Οι ηρωικοί Πρόγονοί μας, κάτω από το ζυγό της σκληρής και πικρής σκλαβιάς, επαναστάτησαν και διεκδίκησαν την απόκτηση της ελευθερίας τους που αποτελεί, υπαρξιακή αρχή για τους Έλληνες. Το Έθνος των Ελλήνων τόλμησε, αγωνίστηκε με γενναιότητα και απαράμιλλο σθένος για να δημιουργήσει ένα κράτος Δικαιοσύνης, ένα φάρο Ειρήνης και σταθερής Δημοκρατίας.

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από́ την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Φέτος εορτάζουμε την εθνική επέτειο κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά με υπερηφάνεια πάντα και αποδίδοντας τιμή σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Φέτος το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι περισσότερο ισχυρό́ στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας.

Παραδειγματιζόμαστε από τον ηρωικό αγώνα των προγόνων μας αναφέρει ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς και στέλνει μήνυμα συμπόρευσης και ενότητας. Με βάση τις αξίες του ελληνισμού ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε και θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της πανδημίας και με αισιοδοξία θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και προκλήσεις των καιρών, ώστε να πορευτούμε σε ένα μέλλον ευημερίας.

Η Διοίκηση του ΟΛΗ εύχεται σε όλες και όλους, Χρόνια Πολλά, Καλή δύναμη και τα διαρκή διδάγματα των συνθημάτων της Επανάστασης ας αποτελούν τους οδηγούς στους καθημερινούς πολύμορφους αγώνες μας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,710ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα