Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, κ. Παναγιώτη Τσώνη, στην εκδήλωση κοπής της πίτας που διοργάνωσαν: η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, o Σύνδεσμος Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και πρώην E.Χ. Αχαΐας, η Τ.Δ. Αχαΐας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού Υ.Δ.Τ.

Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, κ. Χάρη Τσίτσικα, και την Οργανωτική Γραμματέα της Ένωσης, κα Μαρία Θεοδοσοπούλου, με αφορμή την συνδρομή του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ προς την Ελληνική Αστυνομία για την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Τσώνης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, και ευχήθηκε  υγεία και προκοπή στις οικογένειές τους για το 2020.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος τόνισε ότι η στήριξη του Οργανισμού αποτελεί την αυτονόητη έκφραση ευχαριστών προς την Ελληνική Αστυνομία. «Γνωρίζουμε ότι το περιβάλλον της εργασίας σας έχει πολλές αντιξοότητες και αρκετά συχνά παρουσιάζονται δυσκολίες που έχετε μάθει να τις αντιμετωπίζετε με υπομονή, επιμονή, φιλοτιμία, ζήλο και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.» τόνισε ο κ. Τσώνης και πρόσθεσε ότι  σε αυτή την σκληρή καθημερινότητα ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ θα είναι κοινωνικός σύμμαχος της ΕΛ.ΑΣ.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,402ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
647ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα