Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η επόμενη ημέρα μετά την απόφαση της επιτροπής ανταγωνισμού για την εξαγορά της HELLENIC SEAWAYS από την ATTICA GROUP…

Την προηγούμενη εβδομάδα, η επιτροπή ανταγωνισμού αποφάσισε την εξαγορά της HELLENIC SEAWAYS, από την ATTICA GROUP, θέτοντας κάποιους όρους. Είναι αυτονόητο, πως η κίνηση αυτή θα φέρει αρκετές αλλαγές τον ακτοπλοικό χάρτη, αφού θα πρέπει να γίνει επανασχεδιασμός των δρομολογίων που εξυπηρετούνταν από τις 2 εταιρίες.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, φαινεται πως οι πρώτες αλλαγές θα ξεκινήσουν από την γραμμή των Δωδεκανήσων, όπου πρέπει να περιμένουμε τα BLUE STAR 1, BLUE STAR 2, ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ και ΔΙΑΓΟΡΑΣ να σηκώνουν το βάρος της εξυπηρέτησης της γραμμής. Την μία ημέρα να ταξιδεύει το BLUE STAR 1 με το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ ή το ΔΙΑΓΟΡΑ και την επόμενη το BLUE STAR 2 με ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ ή το ΔΙΑΓΟΡΑ. Ήδη στο ΔΙΑΓΟΡΑ έχουν ξεκινήσει οι εργασίες επισκευής ενώ έχουν αφαιρεθεί και τα καλοκαιρινά δρομολόγια του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ, στην γραμμή της Παροναξίας, από το σύστημα κρατήσεων.

Αλλαγές ωστόσο θα γίνουν και στον στόλο των ταχυπλόων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις περιμένουμε πριν το πέρας της καλοκαιρινής σεζόν. Έτσι τα FLYINGCAT φαίνεται να αλλάζουν χέρια και να βάφονται λευκά ενώ το HIGHSPEED 4 να προκαλεί έκπληξη με την συμφωνία πώλησης του.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,706ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα