Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η KEFALONIAN LINES επαναλειτουργεί τη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη από 1η Νοεμβρίου.

Η Kefalonian Lines, πιστή στις υποσχέσεις της για άλλη μια φορά αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο καλωσορίζοντας στους προορισμούς της το ιστορικό νησί της Ιθάκης, τη Σάμη και την Πάτρα.

Έπειτα από ένα σοβαρό και ισχυρό προγραμματισμό από όλα τα μέλη της εταιρείας μας, πραγματοποιήσαμε το μεγαλύτερο εγχείρημα που έχει πάρει ποτέ ναυτιλιακή εταιρεία, να ξαναλειτουργήσουμε τη ζημιογόνο γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη.

Η σοβαρότητα της απόφασής μας και της υπόσχεσής μας αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα δρομολόγια ξεκινούν από τις δύσκολες ημέρες του Νοεμβρίου και όχι ευκαιριακά για την καλοκαιρινή περίοδο.

Στην πορεία υλοποίησης του μεγάλου στόχου βρέθηκαν συνοδοιπόροι μας το σύνολο των Κεφαλλονιτών και Ιθακήσιων, αντιπρόσωποι των θεσμικών φορέων των νησιών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε κάθε έναν προσωπικά για τη στήριξή τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Βουλευτή των νησιών μας κα Α. Θεοπεφτάτου, τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Δ. Στανίτσα, τον Δημάρχο Κεφαλονιάς κ. Α. Παρίση, τον κ. Θ. Φλωράτο, τον κ. Σ. Γαλιατσάτο, τον κ. Θ. Λιβιτσάνη, τον κ. Θ. Φιαμπόλη, οι οποίοι μαζί με άλλους ανώνυμους και επώνυμους έδωσαν καθημερινή μάχη δίπλα μας.

Ευχαριστούμε, επιπλέον, την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τον Υπουργό κ. Π. Κουρουμπλή, τον Υφυπουργό κ. Ν. Σαντορινιό και τον Γεν. Γραμματέα κ. Δ. Καλαματιανό, οι οποίοι ενστερνίστηκαν τις θέσεις μας και πήραν το βάρος της τελικής απόφασης.

Τέλος, είναι καθήκον μας να εκφράσουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ στην ομάδα της Kefalonian Lines, το πλήρωμα των πλοίων μας καθώς και το προσωπικό στεριάς, οι οποίοι συνολικά στηρίζουν και κάνουν πράξη τα αιτήματα των συμπατριωτών τους με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ας κάνουμε όλοι μαζί ενωμένοι, βασιζόμενοι σε ρεαλιστικές προτάσεις, την 1η Νοεμβρίου μια καινούργια ημέρα για ένα καλύτερο αύριο στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες των νησιών μας.

Για την Kefalonian Lines,

Σπυρίδων Δ. Λυκούδης

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,506ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
652ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα