Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η Νομική Αθηνών καλωσορίζει τον Cpt Στράτο Κανά, Πλοηγό του Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά

Με χαρά μάθαμε χθες, πως ένας καλός μας φίλος και εξαιρετικός Αξιωματικός, ο Cpt Στράτος Κανάς, που υπηρετεί στην πλοηγική υπηρεσία του Πειραιά, κατάφερε και πέρασε 27ος στην Νομική Αθηνών, εκπληρώνοντας άλλο ένα στόχο στη ζωή του.

Ο Cpt Στράτος Κανάς γεννήθηκε στην ΑΘΗΝΑ το 1972, είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου όπως επίσης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές του ίδιου Πανεπιστημίου. Επίσης είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων και της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοηγών και γνωρίζει την Αγγλική Γλώσσα.

Ο Cpt Στράτος Κανάς είναι Πλοηγός του Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά του Υπουργείου Ναυτιλίας από το 2009 και Πλοίαρχος Α΄ τάξεως του Ε.Ν. Υπηρέτησε ως Πλοίαρχος (κυβερνήτης) σε επιβατηγά/οχηματαγωγά πλοία, είναι απόφοιτος Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ (πρ. ΑΔΣΕΝ), και υπηρέτησε στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό ως Σημαιοφόρος Έφεδρος Αξιωματικός Μάχιμος (ΣΕΑ/Μ).

Κατάγεται από ναυτική οικογένεια και στα παιδικά του χρόνια τα καλοκαίρια ασχολούνταν με το μεσογειακό αλιευτικό του πατέρα του με αποτέλεσμα πριν ακόμη εισαχθεί στην Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου να γνωρίζει την Ελληνική Ακτοπλοΐα.

Να του ευχηθούμε θερμά συγχαρητήρια, καλή αρχή και καλή δύναμη στο νέο του στόχο.

 

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,510ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
654ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα