Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Η NORWEGIAN CRUISE LINE παρουσίασε το πολυαναμενόμενο NORWEGIAN PRIME (photos)

Αθήνα, 12 Μαΐου 2021 – Η Norwegian Cruise Line, πρωτοπόρος στην παγκόσμια κρουαζιέρα με ιστορία που εδώ και 54 χρόνια αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο, άνοιξε σήμερα για κρατήσεις το πρώτο από τα έξι κρουαζιερόπλοιά της στην πολυαναμενόμενη νέα κατηγορία Prima Class –την πρώτη νέα κατηγορία κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας τα τελευταία 10 χρόνια.

Με ταξίδια που ξεκινούν το καλοκαίρι του 2022, το Norwegian Prima, το πρώτο από τα έξι πλοία της νέας κατηγορίας, θα έχει μήκος 295 μέτρα, εκτόπισμα 142.500 μεικτούς τόνους και θα μπορεί να φιλοξενήσει 3.215 άτομα με διπλάσια χωρητικότητα. Το νέο κρουαζιερόπλοιο αλλάζει τα δεδομένα για την NCL, προσφέροντας στους επισκέπτες συναρπαστικά δρομολόγια, περισσότερους ανοιχτούς χώρους, μελετημένο και εντυπωσιακό σχεδιασμό και ποικιλία νέων εμπειριών, πάντα με την εξαιρετική εξυπηρέτηση της Norwegian.

«Παρότι δεν έχουμε ταξιδέψει εδώ κα περισσότερο από ένα χρόνο, δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε και να καινοτομούμε, ούτε για μια στιγμή», δήλωσε ο Harry Sommer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. «Στην πραγματικότητα, αυξήσαμε τις εταιρικές επενδύσεις μας για να προσφέρουμε στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Όχι μόνο θα επανεκκινήσουμε τις κρουαζιέρες αυτόν τον Ιούλιο, αλλά είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που ανακοινώνουμε και την έναρξη ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου, καθώς παρουσιάζουμε την Prima Class και το Norwegian Prima, το πρώτο πλοίο από μια νέα σειρά ασυναγώνιστων σκαφών».

Και ο κ. Sommer συνέχισε: «Είναι μία ακόμα απόδειξη της εξέλιξης της εταιρείας μας, που συνδυάζει τη φιλοσοφία ‘Πρώτα ο Επισκέπτης’ με το πνεύμα καινοτομίας που μας χαρακτηρίζει: το Norwegian Prima ενσαρκώνει ό,τι αγαπούν οι επισκέπτες στην NCL και ανεβάζει τον πήχη. Αυτή η ολοκαίνουργια κατηγορία πλοίων έχει σχεδιαστεί πραγματικά για να δώσει προτεραιότητα στους επισκέπτες μας».

Το κύτος του εκπληκτικού νέου κρουαζιερόπλοιου, που φτιάχτηκε στη Marghera της Ιταλίας, στο ναυπηγείο Fincantieri, είναι εντυπωσιακά φιλοτεχνημένο από τον Ιταλό καλλιτέχνη γκράφιτι Manuel Di Rita, ευρύτερα γνωστό ως «Peeta». Για πρώτη φορά σε πλοίο της NCL, η διακόσμηση του κύτους επεκτείνεται σε όλο το εμπρόσθιο μέρος. Μεταξύ των παγκόσμιας κλάσης αρχιτεκτόνων που συνέβαλαν στη σχεδίαση του Norwegian Prima περιλαμβάνονται ο Ιταλός σχεδιαστής Piero Lissoni και οι κορυφαίες αρχιτεκτονικές εταιρείες Rockwell Group, SMC Design, Tillberg Design of Sweden, YSA DESIGN και το Studio Dado με έδρα το Μαϊάμι, οι οποίοι συνέλαβαν και συνέθεσαν μοναδικά της αισθητική των ποικίλλων εστιατορίων, καμπινών και κοινόχρηστων χώρων επί του σκάφους.

«Το όνομα “Prima”, που σημαίνει “πρώτο” στα ιταλικά, ταιριάζει απόλυτα με την κληρονομιά της εταιρείας μας σε πρωτιές στον κλάδο, αλλά και με τους νέους ιταλούς συνεργάτες μας στο ναυπηγείο Fincantieri», πρόσθεσε ο κ. Sommer.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Norwegian Cruise Line για την ανάπτυξη της νέας κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας», δήλωσε ο Giuseppe Bono, Διευθύνων Σύμβουλος της Fincantieri. «Το Norwegian Prima σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας μας, η οποία περιλαμβάνει την παράδοση έξι πλοίων επόμενης γενιάς που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν τις εμπειρίες των επισκεπτών σε ένα νέο επίπεδο, με επίκεντρο τον αναβαθμισμένο, ευρύχωρο και μελετημένο σχεδιασμό. Καθώς βγαίνουμε από την παγκόσμια κρίση, αυτή η ανακοίνωση αποτελεί ένα ισχυρό σημάδι ελπίδας για τον κλάδο της κρουαζιέρας και αποτελεί απόδειξη του παγκόσμιου ηγετικού ρόλου της Fincantieri στον κλάδο».

Περισσότεροι ανοιχτοί χώροι και αναβαθμισμένες εμπειρίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία

«Καινοτομήσαμε στοχευμένα και δημιουργήσαμε το Norwegian Prima για να ξεπεράσουμε τα όρια της συμβατικής κρουαζιέρας, προσφέροντας πιο ανοιχτούς χώρους, design και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, που τοποθετούν τους επισκέπτες μας στο επίκεντρο της εμπειρίας», πρόσθεσε ο κ. Sommer.

Το Norwegian Prima θα προσφέρει το υψηλότερου επιπέδου προσωπικό και την μεγαλύτερη αναλογία χώρου από οποιοδήποτε νέο κρουαζιερόπλοιο στη σύγχρονη και premium κατηγορία κρουαζιέρας, παρέχοντας μια απαράμιλλη εμπειρία ταξιδιού. Παράλληλα, θα προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σουίτες που διατίθενται στη θάλασσα, με 13 κατηγορίες, καθώς και τις μεγαλύτερες σουίτες τριών υπνοδωματίων από οποιοδήποτε νέο κρουαζιερόπλοιο και τις μεγαλύτερες καμπίνες της NCL με θέα στον ωκεανό και μπαλκόνια, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων μπάνιων και ντους για τις στάνταρ κατηγορίες καμπινών. Το Norwegian Prima θα προσφέρει, επίσης, τον μεγαλύτερο ανοιχτό χώρο καταστρώματος από οποιοδήποτε νέο κρουαζιερόπλοιο, συμπεριλαμβανομένου περισσότερο συνολικού χώρου καταστρώματος πισίνας από οποιοδήποτε άλλο πλοίο του στόλου της NCL, καθώς και πολλές πισίνες υπερχείλισης και τεράστιους εξωτερικούς διαδρόμους που επιτρέπουν στους επισκέπτες να ατενίζουν τη θάλασσα και να απολαμβάνουν την αύρα του ωκεανού, μαζί με ποικιλία από άλλες, υψηλού επιπέδου εμπειρίες.

Το αναβαθμισμένο Haven By Norwegian

Με στόχο να χαρίσει στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας, το «The Haven by Norwegian» στο Norwegian Prima έχει αναβαθμιστεί και προσφέρει το πιο αποκλειστικό και κεντρικό συγκρότημα σουιτών της εταιρείας. Καταλαμβάνοντας οκτώ καταστρώματα με σουίτες και κοινόχρηστους χώρους, το αποκλειστικής πρόσβασης «shipwithinaship» παρέχει στους επισκέπτες ιδιωτικές ανέσεις, εξατομικευμένες υπηρεσίες και τα πιο πολυτελή καταλύματα. Για πρώτη φορά, η εταιρεία μετεγκατέστησε τις 107 σουίτες του Haven στο πίσω μέρος του πλοίου, σε κοντινή απόσταση από ιδιωτικούς ανελκυστήρες αποκλειστικά για χρήση από τους επισκέπτες του Haven. Αυτοί οι ανελκυστήρες ανεβαίνουν απευθείας στους κοινόχρηστους χώρους του Haven, στα καταστρώματα 16 και 17. Η NCL εξέλιξε τον σχεδιασμό του Haven ώστε να είναι πιο ανοιχτό στη θάλασσα από ποτέ. Για πρώτη φορά, κάθε δημόσιος χώρος το Haven προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στον κάθε προορισμό. Το Haven Courtyard του Norwegian Prima έχει μετατραπεί σε ένα εκτεταμένο Haven Sundeck, με μια εκπληκτική νέα πισίνα υπερχείλισης και ένα νέο υπαίθριο σπα με σάουνα με γυάλινους τοίχους.

Ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη του design στους αναδιαμορφωμένους αποκλειστικούς χώρους, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και οι σουίτες του Haven έχουν σχεδιαστεί από τον Piero Lissoni, έναν από τους σημαντικότερους Ιταλούς σχεδιαστές. Ο Lissoni προσέφερε έναν κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για το The Haven Sundeck, το The Haven Restaurant, το The Haven Lounge & Bar και το Outdoor Spa: Sauna and Cold Room.

Εξωτερική εμπειρία στην Ocean Boulevard

Αναβαθμίζοντας περαιτέρω την ταξιδιωτική εμπειρία που τοποθετεί τους επισκέπτες πρώτους και κατανοώντας την έντονη σχέση τους με τους υπαίθριους χώρους και τη θάλασσα, η NCL επαναπροσδιόρισε το πρωτοποριακό για τον κλάδο project της «The Waterfront», διπλασιάζοντας το χώρο και προσθέτοντας μεγαλύτερη ποικιλία από εμπειρίες και επιλογές φαγητού από ποτέ, με την Ocean Boulevard.

Τοποθετημένη στο κατάστρωμα οκτώ, η Ocean Boulevard, συνολικού μήκους 4.000 τετραγωνικών μέτρων, περιβάλλει ολόκληρο το κατάστρωμα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περπατήσουν σε ολόκληρο το πλοίο και να απολαύσουν εκπληκτική θέα στον ωκεανό, ενώ έχουν την επιλογή να πάρουν μέρος σε πολλές εξαιρετικές υπαίθριες δραστηριότητες.

Παγκόσμια κουζίνα στο Indulge Food Hall

Ως μέρος των πολύπλευρων εμπειριών που προσφέρονται στην Ocean Boulevard, η NCL παρουσίασε την πρώτη, υπαίθρια, ανοιχτή αγορά σε πλοίο της: Το Indulge Food Hall, που δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει την πελατο-κεντρική εμπειρία στο Norwegian Prima, προσφέρει στους επισκέπτες διάφορα είδη μενού από μια ποικιλία γαστρονομικών χώρων, καθώς και έναν συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών τραπεζοκαθισμάτων.

Το πρώτο τέτοιου είδους Food Hall της NCL είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, προσφέροντας ποικιλία από κουζίνες και συναρπαστικά χρώματα και μυρωδιές σε 11 χώρους, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων γαστρονομικών «φιλοξενούμενων», όπως το Cocos που σερβίρει χειροποίητες γλυκές λιχουδιές, το Q Texas Smokehouse, με νόστιμα φαγητά του αμερικανικού νότου και μπάρμπεκιου, και το Starbucks. Το Indulge θα παρουσιάσει για πρώτη φορά χώρους εστίασης που περιλαμβάνουν το Seaside Rotisserie, το οποίο προσφέρει μεγάλη ποικιλία ψητών, το Nudls, ένα πολυκατάστημα που σερβίρει πιάτα ζυμαρικών από όλο τον κόσμο, από την Ιταλία έως την Ταϊλάνδη, το Tamara, που ετοιμάζει κλασικά ινδικά πιάτα και πολλές χορτοφαγικές επιλογές. Ακόμα, το Latin Quarter, που σερβίρει κλασική νοτιοαμερικάνικη κουζίνα με διαφορετικό τρόπο, το Tapas Food Truck, με street food εμπνευσμένο από την ισπανική κουζίνα, το Garden Kitchen, όπου ο επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει σαλάτα όπως την προτιμά, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες συστατικά, το Just Desserts, με κλασικά είδη επιδορπίων, όπως πίτες και κέικ, και το Just Ice Cream, που σερβίρει όλες τις αγαπημένες γεύσεις παγωτού με κάθε πιθανό τρόπο.

Υβριδικά δείπνα στην Ocean Boulevard

Δίπλα στις άλλες γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει, η Ocean Boulevard θα φιλοξενήσει τρεις επιπλέον χώρους εστίασης, που προσφέρουν τραπεζοκαθίσματα τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους: το Onda By Scarpetta, το Los Lobos και το The Local Bar & Grill. Το Onda by Scarpetta, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Norwegian Encore το 2019 και είναι επίσης διαθέσιμο στο Norwegian Spirit, θα παρουσιάσει τις πλούσιες και τολμηρές γεύσεις για τις οποίες φημίζονται τα σύγχρονα ιταλικά βραβευμένα εστιατόρια Scarpetta. Ο χώρος, σχεδιασμένος από την εταιρεία Studio Dado, διαθέτει κομψή ατμόσφαιρα, μοντέρνο σχεδιασμό και εκτεταμένη θέα στον ωκεανό, τόσο από τον εσωτερικό όσο και από τον εξωτερικό χώρο. Το Los Lobos, το κορυφαίο μεξικάνικο εστιατόριο της NCL, επιστρέφει στο Norwegian Prima για να προσφέρει παραδοσιακές μεξικάνικες γεύσεις με μοντέρνα αίσθηση, σε μια σύγχρονη ατμόσφαιρα, επίσης σχεδιασμένη από το Studio Dado. Τέλος, το ανανεωμένο Local Bar & Grill, σε μια πολυτελή ατμόσφαιρα beach club, θα έχει ζωντανή μουσική ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν κοκτέιλ και κλασική κουζίνα της Αμερικής.

Μια μέρα στην Ocean Boulevard: The Concourse, Infinity Beach, Oceanwalk και La Terraza

Καθώς η Ocean Boulevard δημιουργήθηκε για να είναι από μόνη της ένας προορισμός εντός του Norwegian Prima, και με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των καθημερινών εμπειριών των επισκεπτών, η NCL αποκάλυψε κι άλλες «πρωτιές», συμπεριλαμβανομένου του The Concourse, ενός υπαίθριου κήπου γλυπτικής που φιλοξενεί έναν τοίχο τέχνης σχεδιασμένο από τον διάσημο καλλιτέχνη David Harber και έξι εγκαταστάσεις που σχεδιάστηκαν από τον Alexander Krivosheiw, με συναρπαστική τέχνη εμπνευσμένη από την αρχαία μυθολογία και τις σύγχρονες αφηρημένες μορφές. Τα επτά γλυπτά, αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, προσφέρουν εκπληκτικά εφέ που αλλάζουν καθώς ο ήλιος δύει, καθιστώντας τα τέλεια για φωτογραφίες και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να χαλαρώσουν στην παραλία Infinity που διαθέτει δύο πισίνες υπερχείλισης, μία σε κάθε πλευρά του πλοίου και κοντά στην επιφάνεια του ωκεανού, επιτρέποντας για πρώτη φορά στους επισκέπτες της πισίνας να απολαμβάνουν τη θέα της απεραντοσύνης του ωκεανού ενώ κολυμπούν. Οι δύο γυάλινες γέφυρες Oceanwalk, καινούργιες για την NCL, θα προσφέρουν στους επισκέπτες εκπληκτική θέα για φωτογραφίες, που θα τους κάνει να αισθάνονται σαν να περπατούν στον αέρα πάνω από το νερό. Το La Terraza, ένα υπαίθριο σαλόνι, διαθέτει ένα γραφικό καταφύγιο για τους επισκέπτες για να απολαύσουν τη θέα του έναστρου ουρανού προς τη θάλασσα.

Μοναδικά δρομολόγια από το νεότερο κρουαζιερόπλοιο

Καλοκαίρι 2022: Βόρεια Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο

Έπειτα από μια σειρά από εναρκτήριες κρουαζιέρες και από τις αρχές Αυγούστου 2022, το Norwegian Prima θα είναι το νεότερο πλοίο που θα ξεκινήσει δρομολόγια στη Βόρεια Ευρώπη. Από τις 17 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιήσει μια σειρά οκταήμερων ταξιδιών από το Άμστερνταμ, την Ολλανδία και την Κοπεγχάγη, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη Βόρεια Ευρώπη, τα Νορβηγικά φιόρδ και τις περιοχές της Βαλτικής.

Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022: Βερμούδες και Καραϊβική

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, το Norwegian Prima θα αναχωρήσει από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας, για ένα διατλαντικό ταξίδι 12 ημερών με σταθμούς το Lerwick της Σκωτίας και μία διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, πριν φτάσει στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας και θα τελειώσει το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου πενταήμερο δρομολόγιο μετ’ επιστροφής προς τις Βερμούδες, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του ως το νεότερο πλοίο που ταξιδεύει εκεί το φθινόπωρο και το χειμώνα. Στις 15 Οκτωβρίου, θα αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη για ένα 12ήμερο μαγευτικό δρομολόγιο στην Καραϊβική, όπου θα είναι το νεότερο πλοίο στην περιοχή και το πρώτο τη NCL που θα επισκεφθεί το Galveston του Τέξας. Θα έχει ανταποκρίσεις σε Willemstad, Curacao, Kralendijk, Bonaire; Oranjestad, Aruba, με όλες τις επισκέψεις να κυμαίνονται μεταξύ 9 και 10 ωρών στο κάθε λιμάνι. Στις 31 Οκτωβρίου, το Norwegian Prima θα ξεκινήσει την σεζόν του στην Καραϊβική, αναχωρώντας από το Galveston για το Μαϊάμι, σε 11ήμερο δρομολόγιο με επισκέψεις σε Willemstad, Curacao, Kralendijk, Bonaire και στο πρόσφατα ανανεωμένο ιδιωτικό νησί της εταιρείας, Great Stirrup Cay, στις Μπαχάμες. Από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2022, το Norwegian Prima θα αναχωρήσει από το Μαϊάμι, προσφέροντας τρεις επταήημερες κρουαζιέρες στη Δυτική Καραϊβική, με επισκέψεις στο Harvest Caye, τον ιδιωτικό προορισμό της εταιρείας στο Μπελίζ, εκτός από άλλα αξιοσημείωτα λιμάνια, όπως το Cozumel, το Μεξικό και το νησί Roatan στην Ονδούρα.

Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023: Δυτική Καραϊβική με αναχώρηση από το Ορλάντο της Φλόριντα

Από τις 11 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 19 Μαρτίου 2023, με λιμάνι εκκίνησης το Port Canaveral, στο Ορλάντο της Φλόριντα, το Norwegian Prima θα κάνει 15 ταξίδια μετ’ επιστροφής στη Δυτική Καραϊβική, με δρομολόγια πέντε, επτά και εννέα ημερών, πλούσια σε επισκέψεις σε σημαντικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Cozumel στο Μεξικό, του Ocho Rios στη Τζαμάικα, του Grand Cayman, των Cayman Islands και του ιδιωτικού νησιού της NCL, Great Stirrup Cay, στις Μπαχάμες.

Άνοιξη 2023: Βερμούδες

Από τις 28 Μαρτίου έως τις 7 Μαΐου 2023, το Norwegian Prima θα ταξιδέψει σε μια μίνι σεζόν 5ήμερων και κυρίως 7ήμερων ταξιδιών μετ’ επιστροφής στις Βερμούδες από τη Νέα Υόρκη. Με ανταπόκριση στο Norfolk της Βιρτζίνια –την πύλη προς την παραλία της Βιρτζίνια και την ιστορική περιοχή του Colonial Williamsburg–, το πλοίο θα ταξιδέψει επίσης στο Royal Naval Dockyard στις Βερμούδες, όπου τα δρομολόγια περιλαμβάνουν μία ή δύο διανυκτερεύσεις στο Royal Naval Dockyard, για να επιτρέψουν στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις παρθένες παραλίες με την άνεσή τους.

Άνοιξη και Καλοκαίρι 2023: Βόρεια Ευρώπη

Στις 14 Μαΐου, το Norwegian Prima επιστρέφει στην Ισλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη, αναχωρώντας για ένα διατλαντικό ταξίδι 11 ημερών από τη Νέα Υόρκη στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, με σταθμούς στο Χάλιφαξ και το Σίδνεϊ της Νέας Σκωτίας, προτού επισκεφτεί πολλά εντυπωσιακά λιμάνια της Ισλανδίας, συμπεριλαμβανομένου του Akureyri, που βρίσκεται στο μακρύτερο φιόρδ της Ισλανδίας, και του Isafjordur, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ιστορία της Ισλανδίας των Βίκινγκ και τα παρθένα φυσικά θαύματα. Το ταξίδι καταλήγει στο Ρέικιαβικ με μια διανυκτέρευση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στις κοσμοπολίτικες εμπειρίες της πρωτεύουσας της Ισλανδίας, μιας αναπτυσσόμενης γαστρονομικής σκηνής αλλά και μιας ακμάζουσα σκηνής των Τεχνών.

Από τις 25 Μαΐου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2023, η καλοκαιρινή σεζόν του Norwegian Prima θα προσφέρει ένα συνδυασμό 10ήμερων και 11ήμερων ταξιδιών από το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και το Σαουθάμπτον της Αγγλίας, με εκτεταμένο χρόνο παραμονής σε κάθε λιμάνι μεταξύ 9 και 14 ωρών, ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν τα μοναδικά Heritage Fjords, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, καθώς το Norwegian Prima θα είναι ένα από τα λίγα πλοία που πληρούν τα κριτήρια για να ταξιδέψουν σε αυτά τα περιβαλλοντικά προστατευμένα νερά. Άλλοι μοναδικοί προορισμοί περιλαμβάνουν το Geiranger της Νορβηγίας, με παραμονή 14 ωρών στο λιμάνι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το πιο διάσημο φιόρδ της Νορβηγίας, το Geiranger Fjord, ένα εντυπωσιακό βαθύ μπλε φιόρδ προστατευμένο από την UNESCO, που περιβάλλεται από μαγευτικές, χιονισμένες βουνοκορφές, άγριους καταρράκτες και πλούσια βλάστηση. Οι παγκοσμίως διάσημοι καταρράκτες Seven Sisters και το The Bridal Veil είναι μόνο δύο από τους πολυάριθμους καταρράκτες που καταλήγουν στην απότομη πλαγιά του βουνού σε όλο το φιόρδ του Geiranger. Το Norwegian Prima θα επισκεφτεί, επίσης, το Olden της Νορβηγίας και θα μείνει 10 ώρες στο λιμάνι με δυνατότητα πρόσβασης των επισκεπτών στον παγετώνα Briksdal, ένα τμήμα του διάσημου παγετώνα Jostedal, όπου οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μέρος σε πεζοπορία σε μοναδικά μονοπάτια.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, το Norwegian Prima ολοκληρώνει την καλοκαιρινή σεζόν του 2023 με ταξίδι 14 ημερών μετ’ επιστροφής από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας, με 7 έως 10 ώρες παραμονή σε κάθε λιμάνι και με επισκέψεις στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, στο Isafjordur και το Akureyri της Ισλανδίας, με μια διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ και ακόμα με επισκέψεις στο Geiranger, Olden και Stavanger της Νορβηγίας.

Για αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από το ολοκαίνουργιο Norwegian Prima, κάντε κλικ εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ NORWEGIAN CRUISE LINE

Η Norwegian Cruise Line (NCL) πρωτοπορεί στα παγκόσμια ταξίδια κρουαζιέρας εδώ και 54 χρόνια, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο. Η NCL έφερε επανάσταση στον κλάδο, προσφέροντας στους επισκέπτες την ελευθερία και την ευελιξία να σχεδιάσουν τις ιδανικές διακοπές τους, με το πρόγραμμα που επιθυμούν, χωρίς καθορισμένους χρόνους για φαγητό και διασκέδαση και χωρίς κανονισμούς ένδυσης. Σήμερα, ο στόλος των 17 σύγχρονων κρουαζιερόπλοιων της NCL ταξιδεύει σε περισσότερους από 300 από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς του κόσμου, όπως το Great Stirrup Cay, το ιδιωτικό νησί της εταιρείας στις Μπαχάμες, και το Harvest Caye στο Μπελίζ. Η Norwegian Cruise Line όχι μόνο παρέχει υψηλή επιπέδου εξυπηρέτηση επισκεπτών, αλλά προσφέρει και μεγάλη ποικιλία βραβευμένων επιλογών ψυχαγωγίας και φαγητού, καθώς και μια σειρά από ιδιαίτερα καταλύματα σε ολόκληρο τον στόλο της, όπως μονόκλινα, μίνι σουίτες, σουίτες σπα και βέβαια το The Haven by Norwegian®, το concept της εταιρείας για ένα πλοίο εντός του πλοίου (shipwithinaship). Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση κρουαζιέρας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ncl.com. Για τα τελευταία νέα και αποκλειστικό περιεχόμενο ακολουθήστε τη Norwegian Cruise Line στο Facebook, το Instagram, το YouTube @NorwegianCruiseLine, το Twitter και το Snapchat @CruiseNorwegian.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,701ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα