Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

IONIAN GROUP : Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια του ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ

Από την πρώτη στιγμή, η Κοινοπραξία μας είχε δεσμευθεί για την άμεση άρση της νομικής ανωμαλίας, που χθες δεν επέτρεψε τον απόπλου του πλοίου, και όπως πάντα, τήρησε την υπόσχεσή της.

Η IONIAN GROUP δεν αγγίζεται από τη συμπεριφορά “αυτών” που ασταμάτητα πιστεύουν ότι με αφελή και αθέμιτα τεχνάσματα θα μπορέσουν να φέρουν την Κοινοπραξία μας σε δύσκολη θέση ή ακόμη και να τη διαλύσουν, όπως κατά καιρούς αναφέρουν στον Τύπο, αλλά ούτε κι από την απόπειρα παραπληροφόρησης, με δημοσιεύματα περί δήθεν κατάσχεσης του «Ανδρέας Κάλβος» κι απόκτησής του από τρίτους που βιάστηκαν, να το «βάψουν» στα χρώματά τους.

Τέτοιες αναμενόμενες ενέργειες ασφαλώς δεν εκπλήσσουν την IONIAN GROUP, καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρξαν και συνεχίζονται αντίστοιχες απόπειρες καταστροφολογικής φημολογίας, με τη δημιουργία «εικονικής πραγματικότητας» από φαντασιόπληκτους στόλαρχους… μακετών και τα φερέφωνά τους, καθώς και κτητικές βλέψεις πάνω στα απαράμιλλα πλοία μας από ναυάρχους του Photoshop.

Η IONIAN GROUP από την ίδρυσή της δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργεί για την πρόοδο των Ιονίων Νήσων. Δεν υπάρχει, λοιπόν, μεθόδευση αρκετά πονηρή, ώστε η Κοινοπραξία μας να λυγίσει και να ξεφύγει από τις αρχές της και το όραμά της, όπως αυτά άλλωστε, «επικοινωνούνται” με τρεις λέξεις στο motto της: Το Ιόνιο Μπροστά!

Εντόνως τονίζουμε, ότι για τους παραπάνω «καλοθελητές», η καλύτερη απάντηση δίνεται από την παγιωμένη πλέον εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού προς την IONIAN GROUP, καθώς και της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, που η Κοινοπραξία μας προσφέρει και θα συνεχίσει για πάντα να παρέχει στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ιονίου μας, μ‘ έναν ασυναγώνιστα ισχυρό και ασφαλή στόλο νέων και βραβευμένων πλοίων.

Η Κοινοπραξία IONIAN GROUP ευχαριστεί θερμά το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη του και κυρίως για την ηθική ενίσχυσή του, όπως αυτή εκφράστηκε εχθές, με πλήθος μηνυμάτων υποστήριξης.

Ευχόμαστε σε όλους τους ταξιδευτές του Ιονίου ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Για την Ionian group
Γραφείο Τύπου

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,410ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
647ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα