Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

KEFALONIAN LINES : Εισιτήριο στην πόρτα σου.

Η Kefalonian Lines καινοτομεί προσφέροντας μια νέα υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ παράδοσης των εισιτηρίων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Μ’ αυτήν την υπηρεσία μπορείτε να αποφύγετε τις καθυστερήσεις για την αγορά και έκδοση των εισιτηρίων και να κατευθυνθείτε απευθείας στο πλοίο για την αναχώρησή σας προς τον αγαπημένο σας προορισμό!

 !Δωρεάν Αποστολή
!Δωρεάν Αντικαταβολή
! Καλέστε τώρα στο 6986 10 20 30

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ – ΑΓΟΡΑΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κάνετε τηλεφωνική κράτηση των εισιτηρίων σας στο 6986 10 20 30 και 210 9515100 ή αγοράστε τα εισιτήριά σας εύκολα μέσω του site μας στο www.kefalonianlines.com.

Δηλώσετε τα ακριβή στοιχεία της διεύθυνσή σας, email και τηλεφώνου, στο τηλέφωνο 6986 10 20 30. Τα εισιτήριά σας θα σας αποσταλούν με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) με την υπηρεσία παράδοσης επόμενης ημέρας.

Κράτηση και παραλαβή των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00.

Τρόπος πληρωμής:

Δωρεάν υπηρεσία πληρωμής μέσω αντικαταβολής κατά την παραλαβή των εισιτηρίων, έπειτα από την τηλεφωνική κράτηση των εισιτηρίων στο τηλέφωνο 6986 10 20 30 ή    210 9515100.

Αγορά των εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων στο site μας, www.kefalonian lines.com.

Πληρωμή στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω web banking ή στην εκάστοτε τράπεζα, έπειτα από την τηλεφωνική κράτηση των εισιτηρίων στο 6986 10 20 30 ή 210 9515100. (Στην περιγραφή απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αναγράφεται ο αριθμός κράτησης και το όνομα στο οποίο έχει πραγματοποιηθεί).

Σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση και χρήση της υπηρεσίας παραλαβής των εισιτηρίων στο χώρο σας τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης του πλοίου.

Υπηρεσία Παραλαβής εισιτηρίων στο χώρο σας – Όροι και Προϋποθέσεις

Η παράδοση των εισιτηρίων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε είναι μια δωρεάν υπηρεσία που παρέχει η εταιρεία μας.

Η υπηρεσία αφορά κρατήσεις με ταυτόχρονη έκδοση της επιστροφής που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα ατομικό εισιτήριο και ένα εισιτήριο ΙΧ ή μοτοσυκλέτα.

Η υπηρεσία αναφέρεται στην καθημερινή παράδοση εισιτηρίων από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 21:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Τα εισιτήρια θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) με παράδοση επόμενης ημέρας.

Τα εισιτήρια μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή των εισιτηρίων σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, η αποστολή θα γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων στον προβλεπόμενο από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία χρόνο αποστολής.

Η αποστολή του εισιτηρίου θα ξεκινά μόνο εφόσον υπάρχει πλήρης εξόφληση στους λογαριασμούς της εταιρείας μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.kefalonianlines.com. Επιπλέον, η υπηρεσία περιλαμβάνει τη δυνατότητα πληρωμής με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ των χρημάτων/ πληρωμή κατά την παράδοση των εισιτηρίων. Το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής αναλαμβάνει η Kefalonian Lines.

Αν δεν έχετε λάβει το εισιτήριό σας εντός 24 ωρών (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών), θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου (6986 10 20 30) ή μέσω e-mail ([email protected]). Θεωρούμε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι ακριβείς και ως εκ τούτου δε μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το εισιτήριό σας λόγω λανθασμένης καταχώρησης της διεύθυνσής σας ή του τηλεφώνου σας. Θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως εάν αλλάξετε τη διεύθυνση, το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Η Kefalonian Lines δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Kefalonian Lines ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, ατυχήματα, προβλήματα μεταφοράς από την υπηρεσίας ταχυμεταφορών και φυσικές καταστροφές. Παρόλα αυτά, η Kefalonian Lines θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και γρηγορότερο δυνατό τρόπο βρίσκοντας άμεση λύση.

Για την αντικατάσταση, ακύρωση και τροποποίηση των εισιτηρίων ισχύουν οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις της εταιρείας μας.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,791ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα