Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Κέρκυρα: Διαβεβαιώσεις για τα έργα στο λιμάνι

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Κέρκυρας οι Πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας κος Παναγιώτης Μπράμος, της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας κος Περικλής Κατσαρός και του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας κος Κωνσταντίνος Μουζακίτης συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του Ο.Λ.Κ.Ε. με τον Πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Σπύρο Στεφανίδη.

Στη συζήτηση που ακολούθησε εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τη διακοπή των εργασιών και την αποχώρηση του εργολάβου στο έργο της νέας πύλης και του κόμβου του λιμανιού της Κέρκυρας.

Ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Κ.Ε. διαβεβαίωσε τους επικεφαλής των φορέων ότι θα δοθεί άμεσα λύση, έτσι ώστε να συνεχιστεί το έργο και να μην υπάρξει κανένα θέμα αναφορικά με τη χρήση του χώρου ενόψει του Πάσχα και την έναρξη του καλοκαιριού, όπως και με τη γενική εικόνα της πύλης εισόδου της Κέρκυρας.

“Επειδή η Κέρκυρα δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο να καταστρέφει την εικόνα της παγκοσμίως και από διαβεβαιώσεις έχουμε λάβει αρκετές στο παρελθόν, αναμένουμε αυτή τη φορά οι διαβεβαιώσεις αυτές να γίνουν πράξεις. Καλούμε δε όλους τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν”, τονίζουν οι πρόεδροι των φορέων της Κέρκυρας.

tornosnews.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,402ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
647ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα