Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

ΚΙΒΩΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην εταιρία ATTICA GROUP για την βοήθεια στην μεταφορά των αδέσποτων ζώων που υιοθετήθηκαν μέσω της Κιβωτού.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης στέλνει ζώα προς υιοθεσία και εκτός Λέσβου, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για να πάνε αυτά τα ζωάκια στις νέες τους οικογένειες, συνδράμουν εθελοντές – συνοδοί που ταξιδεύουν με πλοίο. Δυστυχώς, λόγω των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης πολιτών, ήταν αδύνατο να βρεθούν συνοδοί – και έτσι κινδύνευσαν να μηδενιστούν και οι πιθανότητες υιοθεσίας των αδέσποτών ζώων, εκτός Λέσβου.

Ευτυχώς, αυτό δεν συνέβη χάρη στην θετική ανταπόκριση της εταιρίας ATTICA GROUP, πλοιοκτήτριας, μεταξύ άλλων, των πλοίων «Νήσος Σάμος» και «Νήσος Μύκονος», στο αίτημά μας να ταξιδεύουν τα συγκεκριμένα ζώα χωρίς επιβάτη – συνοδό, με ευθύνη του συλλόγου μας και σε συνεννόηση με τις νέες οικογένειες τους, που θα τα παραλάμβαναν στο αντίστοιχο λιμάνι.

Έτσι, τους τελευταίους μήνες έγινε δυνατή η υιοθεσία δεκάδων ζώων – που διαφορετικά θα παρέμεναν «αδέσποτα». Και για αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο και δημόσιο ευχαριστώ στην εταιρεία ATTICA GROUP για την ευαισθησία και τη συνδρομή της.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,680ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
662ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα