Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Kοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού: Τροποποιήσεις δρομολογίων -Ενέργειες που θα συμβάλουν στον περιορισμό εξάπλωσης του Κορονοϊού

Σεβόμενοι απόλυτα τον απαράβατο κανόνα της αποφυγής του αποκλεισμού των νησιών, ως Saronic Ferries εξετάσαμε ενδελεχώς όλες τις πιθανές ενέργειες που θα συμβάλουν στον περιορισμό εξάπλωσης του Κορονοϊού και ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό για τις αποφάσεις και τις εφεξής δράσεις μας.

1) Από αύριο, Τετάρτη, 18 Μαρτίου, θα εκτελούμε μόνο 2 δρομολόγια ημερησίως για τις καθημερινές ημέρες, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Ημέρες Παρασκευή και Κυριακή θα εκτελούμε 4 δρομολόγια ημερησίως, ενώ ημέρα Σάββατο 3 δρομολόγια. (Αναλυτικά, στο sf.gr)

2) Επίσης, μειώνουμε αυτοβούλως το πρωτόκολλο επιβατών στα πλοία μας στο 50%, ώστε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερες αποστάσεις ανά επιβάτη στους χώρους ενδιαίτησης.

3) Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της Πανδημίας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας, έχουμε εκπονήσει σχέδιο δράσης για πιθανή αντιμετώπιση κρούσματος του ιού COVID-19 εν πλω και προληπτικές ενέργειες περιορισμού διάδοσης του, καθώς και ενημέρωσης των επιβατών σχετικά με τις προληπτικές ενέργειες, τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του.

Τα παραπάνω μέτρα είναι προσωρινά και θα μεταβάλλονται αναλόγως και των οδηγιών / μέτρων από τις αρμόδιες Αρχές.

Τελος, ως πλέον σημαντικό, συνιστούμε στους επιβάτες να ταξιδεύουν όχι αλόγιστα, αλλά με γνώμονα τόσο την δική τους ασφάλεια, όσο και των γύρω τους.

***Είμαστε όλοι μαζί κι ας χρειαστεί να είμαστε για λίγο χώρια.***

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,523ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα