Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Κρουαζιέρα: Νέες ημερομηνίες επανεκκίνησης από εταιρείες

Μετά την ανακοίνωση της Royal Caribbean ότι μεταθέτει την έναρξη των προγραμμάτων της, και άλλες εταιρίες κρουαζιέρας παρατείνουν την επιστροφή τους στις θάλασσες.

Ειδικότερα, η CroisiEurope ακύρωσε όλες τις κρουαζιέρες μέχρι τις 30 Απριλίου και τις κρουαζιέρες σαφάρι στη Ν. Αφρική μέχρι τις 31 Μαϊου. Οι κρουαζιέρες με το Mekong θα συνεχιστούν στις 14 Αυγούστου. Οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάξουν την ημερομηνία αναχώρησης σε περίοδο μετά την 30η Απριλίου ή την 31η Μαϊου για την Αφρική. Η εταιρία δήλωσε ότι οι διεθνείς ομάδες της θα έρθουν σε επικοινωνία με τους επιβάτες που επηρεάζονται. Για τις νέες κρατήσεις που πραγματοποιούνται από τις 9 Μαρτίου έως την 1η Μαϊου, για αναχωρήσεις έως τις 31 Αυγούστου, οι επιβάτες θα μπορούν να προβαίνουν σε δωρεάν ακύρωση έως 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.

Η Costa Cruises αποφάσισε να διευρύνει την εθελοντική αναστολή των προγραμμάτων της έως και τις 30 Απριλίου. Οι ταξιδιώτες που έκαναν κράτηση από τα γραφεία της στη Β. Αμερική, θα λάβουν πίστωση για μελλοντικό ταξίδι.

Η Oceania Cruises επανεξετάζει το ωράριο του τμήματος υπηρεσιών πελατών ξεκινώντας από τις 30 Μαρτίου μέχρι νεωτέρας. Το νέο ωράριο είναι 9 το πρωί με 7 το απόγευμα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,666ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα