Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Με το CRUISE OLYMPIA, θα γίνει ο επαναπατρισμός των εν Ιταλία ευρισκομένων Ελλήνων και Ελληνίδων, το Σάββατο 21/3, από το λιμάνι της Ancona

Από την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρώμη ανακοινώνεται ότι αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 προγραμματίζεται αναχώρηση στις 17:30 του επιβατηγού πλοίου Cruise Olympia από τον λιμένα της Ancona προς Ηγουμενίτσα και Πάτρα για την επιστροφη στην Ελλαδα των εν Ιταλία ευρισκομένων Ελλήνων και Ελληνίδων που επιθυμούν να επαναπατρισθούν.  Παρακαλούνται όσοι εξ αυτών δεν έχουν ακόμη ενημερώσει την Αρχή μας να επικοινωνήσουν μαζί μας προκειμένου να συμπεριληφθούν στους σχετικούς καταλόγους.

Κατά την μετάβασή τους στην Ancona θα πρέπει να έχουν μαζί τους για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται το έντυπο της autodichiarazione συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο με την ένδειξη ότι επιστρέφουν στον τόπο μόνιμης διαμονής τους.

Κατά την επιβίβαση στο πλοίο πρέπει να φέρουν ισχυρό διαβατήριο ή ταυτότητα ελληνική με λατινικούς χαρακτήρες. Ομοίως θα πρέπει κατα την άφιξη τους στην Ελλαδα να τεθούν σε κατ’οίκον αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες προς προστασία των ιδίων, των οικείων τους και της δημόσιας υγείας. Προς τούτο θα  υπογράψουν έντυπο συναφούς δηλώσεως το οποίο θα τους δοθεί εν πλω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο  00393397511631 ή να στέλνουν μήνυμα ηλεκτρονικό στο [email protected] του Προξενικού Γραφείου της Πρεσβείας Ρώμης.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,510ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
654ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα