Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

MINOAN LINES: Αίτημα προσέγγισης στη Μήλο στα ημερήσια θερινά δρομολόγια 2018

Μία σημαντική εξέλιξη στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία της Μήλου ολοκληρώθηκε, με την έγκριση της δρομολόγησης των “γιγαντιαίων” πλοίων των Μηνωϊκών Γραμμών “KNOSSOS PALACE” και “FESTOS PALACE”. Τα πλοία θα εκτελούν την καλοκαιρινή περίοδο δύο ημερήσια δρομολόγια την εβδομάδα,  με προσέγγιση στο λιμάνι της Μήλου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή για Ηράκλειο. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουλίου και θα κρατήσουν έως 9 Σεπτεμβρίου 2018. Με τα δύο πλοία των Μινωϊκών γραμμών διευρύνεται η δυνατότητα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού με την Κρήτη.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Μήλου
Καλωσορίζουμε την απόφαση της Εταιρίας ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. να συμπεριλάβει στα δρομολόγια των πλοίων της ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ & ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ και το λιμάνι της Μήλου  προκειμένου να εξυπηρετηθεί η σύνδεση του νησιού μας με το  Ηράκλειο της Κρήτης.

O Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης ευχαριστεί την Εταιρία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. που ανταποκρίθηκε στο επί σειρά ετών αίτημα της Δημοτικής Αρχής  για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της  Μήλου  με το Ηράκλειο Κρήτης.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την Κρήτη με τη Μήλο και δημιουργεί συνθήκες για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη καθώς και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου για το νησί μας.

Η Απάντηση των Μηνωϊκών Γραμμών :
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ- ΟΓ ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ & Ε/Γ- Ο/Γ ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ

Αποδοχή Ανακοίνωσης Δρομολόγησης 2251.1-1/61405/17 «ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ»
Αποδοχή Ανακοίνωσης Δρομολόγησης 2251.1-1/61401/17 «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ»

Αξιότιμοι κύριοι,

Παρακαλούμε όπως εγκρίνατε την τροποποίηση των εγκεκριμένων ημερήσιων θερινών δρομολογίων της περιόδου 01/11/2017 έως 31/10/2018 του πλοίων της Εταιρίας μας ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ & ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ για την γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο-Πειραιάς.

Συγκεκριμένα για τους θερινούς μήνες από 05 Ιούλιου έως 09 Σεπτεμβρίου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, τα πλοία της Εταιρίας μας ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ & ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ κατά τα ημερήσια δρομολόγια τους. 0α προσεγγίζουν και τον λιμένα της Μήλου, για την εξυπηρέτηση των συγκοινωνιακών αναγκών της σύνδεσης του Ηρακλείου με τη Μήλο, ως συνημμένο υπόδειγμα 11. Τα βραδινά δρομολόγια θα εκτελούνται σύμφωνα με την εγκεκριμένη ώρα αναχώρησης.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Με τιμή.

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α-Ν-Ε-
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ 4 ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ ΠΛΟΙΩΝ
25ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 17-71202 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΡΗΤΗ
ΤΗΛ. 2810 399800

Τα δρομολόγια

milosvoice.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,792ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
665ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα