Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

MINOAN LINES BONUS CLUB: 400.000 Πιστά Μέλη -16 Χρόνια Επιτυχημένης Λειτουργίας

To “Minoan Lines Bonus Club”, το βραβευμένο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Πιστότητας  Επιβατών των Μινωικών Γραμμών, συμπλήρωσε 400.000 μέλη και δεκαέξι χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και γιορτάζει με εκπλήξεις!!!

Επιβραβεύοντας το πιστό επιβατικό τους κοινό οι Μινωικές Γραμμές προσφέρουν σε τρεις (3) τυχερούς επιβάτες, μέλη του “Minoan Lines Bonus Club”, με αριθμούς εγγραφής: Νο 399.999, No 400.000 και Νο 400.001 από ένα (1) ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙ μετ’ επιστροφής για δύο (2) άτομα, σε καμπίνα ΛΟΥΞ στη γραμμή εσωτερικού της επιλογής τους, συμπεριλαμβανομένου και του ΙΧ οχήματος τους.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και με τη διενέργεια μεγάλου διαγωνισμού για τον ως άνω εορτασμό! Τώρα, δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του ‘’Minoan Lines Bonus Club’’, να συμμετάσχουν στην κλήρωση δέκα  (10)  εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για  δύο (2 ) άτομα το καθένα, σε γραμμές εσωτερικού της επιλογής τους. Η διενέργεια του διαγωνισμού θα έχει ισχύ  από 04.06.2021 έως και 15.06.2021, ενώ οι συμμετοχές θα πραγματοποιούνται, με την αποστολή του αριθμού της κάρτας και του ονοματεπώνυμου εκάστου μέλους στο [email protected].

To “Minoan Lines Bonus Club”, παρέχει μοναδικά προνόμια στα εγγεγραμμένα μέλη του, εντός και εκτός Ελλάδας, για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους στις Μινωικές Γραμμές.

Βασισμένο στις νέες τεχνολογίες είναι ένα από τα πιο λειτουργικά και ευέλικτα προγράμματα στο χώρο των μεταφορών, με κύριο πλεονέκτημά του την απλή – ευκολονόητη από τον επιβάτη φιλοσοφία λειτουργίας του. Τα μέλη του επιβραβεύονται κι επωφελούνται από εκπτώσεις και παροχές, τόσο στις υπηρεσίες της εταιρείας (εισιτήρια ατόμων & οχημάτων, συναλλαγές πάνω στα πλοία) όσο και σε προϊόντα και υπηρεσίες άλλων φορέων και εταιρειών στα πλαίσια συνεργασίας τους με τις Μινωικές Γραμμές.

Για περισσότερες πληροφορίες  αναφορικά με τους όρους συμμετοχής στον παραπάνω διαγωνισμό, αλλά και το  “Minoan Lines Bonus Club” , μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας https://bit.ly/3ihnS24 .

 

Από το Γραφείο Τύπου
των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ
Ηράκλειο, 4 Ιουνίου 2021

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,703ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα