Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

MSC, Cunard και P&O Cruises παρατείνουν την έναρξη των προγραμμάτων κρουαζιέρας

Παράτειναν την περίοδο κατά την οποία δεν θα πραγματοποιούν κρουαζιέρες οι εταιρίες MSC Cruises, Cunard και P&O, καθώς ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν και πάλι τα ταξίδια τους στις 29 Μαϊου η πρώτη και στις 15 Μαϊου οι δύο άλλες.

Η MSC είχε ανακοινώσει ότι θα αναστείλει τα ταξίδια έως τα τέλη Απριλίου και η Cunard προγραμμάτιζε την έναρξη των προγραμμάτων της στις 11 Απριλίου.

Και οι 2 εταιρίες ευθυγραμμίστηκαν στις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού.

Η MSC Cruises επισημαίνει ότι επιδιώκει να δώσει τόσο στα τουριστικά γραφεία όσο και στους επισκέπτες με κράτηση σε ημερομηνία εντός της περιόδου αυτής, όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο ώστε να αναβάλλουν την κράτησή τους για μελλοντική κρουαζιέρα.

Η MSC επιχειρεί να δίνει πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα, προσφέροντας μια γενναιόδωρη πίστωση για έξοδα επάνω στο πλοίο, ελκυστική για τους ταξιδιώτες των οποίων τα ταξίδια ακυρώνονται.

Οι πελάτες της Cunard που είχαν κάνει κράτηση για ταξίδι που θα πραγματοποιούνταν από τις 11 Απριλίου έως τις 15 Μαϊου, αυτόματα θα λάβουν πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα με αξία 125% της συνολικής αξίας της αρχικής κρουαζιέρας για αξιοποίηση σε νέο ταξίδι μέχρι και το τέλος του Μαρτίου του 2022.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,505ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
654ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα