Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για ναυτιλιακές και παρα-ναυτιλιακές επιχειρήσεις

Στην εκδήλωση κοπής πίτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδη, παρουσιάστηκε μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, που θα δίνει την δυνατότητα εγγραφής σε ναυτιλιακές και παρα – ναυτιλιακές επιχειρήσεις, συνθέτοντας ένα σύμπλεγμα ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.

Η νέα πλατφόρμα υποστηρίζεται ενεργά από το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, αλλά και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ).

Ο Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, αναφέρθηκε στη σημασία του της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ενώ ο τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στη ναυτιλιακή κοινότητα, σημειώνοντας την αναγκαιότητα διεξαγωγής ενός εθνικού διαλόγου προς όφελος της ανάπτυξης της ναυτιλίας και των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων της χώρας.

Ο Β’ αντιπρόεδρος του ΝΕΕ, Β. Λογοθέτης, αναφέρθηκε στο σύνολο των δράσεων που επελήφθη το Επιμελητήριο κατά το παρελθόν έτος, ενώ αναφέρθηκε και στη στόχευση που έχει τεθεί για το τρέχον κατά τομέα δραστηριότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες σε πρόσωπα της ναυτιλίας που συνέβαλλαν με το έργο τους στις δραστηριότητες του ΝΕΕ.

cnn.gr

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,031ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
642ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα