Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Ο Δ.Σ. της HELLENIC SEAWAYS κ. Αντ.Αγαπητός υποδέχτηκε στο ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ τους πράκτορες και τους δημοσιογράφους

Ενημερωτική συνάντηση, της Διοίκησης της HELLENIC SEAWAYS, με τους πράκτορες και τους δημοσιογράφους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ, με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων του πλοίου στην γραμμή Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη.

Ο κος Αντώνης Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENIC SEAWAYS, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους στο πλοίο δήλωσε: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση επιστρέφουμε σήμερα στη γραμμή Πειραιά -Πάρου-Νάξου-Σαντορίνης, μετά από τη μακροχρόνια απουσία μας. Πολλώ δε μάλλον με το «Νήσος Σάμος», ένα πλοίο στο οποίο επενδύσαμε πολλά εκατομμύρια ευρώ, από ίδια κεφάλαια, για την πλήρη μετασκευή του στα Ναυπηγεία Περάματος με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται μέχρι σήμερα στο Αιγαίο. Στην Hellenic Seaways, είναι αδιαπραγμάτευτο καθήκον μας να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να παρέχουμε υπηρεσίες ποιότητας στο επιβατικό κοινό που μας εμπιστεύεται για τη μεταφορά του, αλλά και να στηρίζουμε την εγχώρια οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες, με κάθε ευκαιρία.»

Στο γεύμα εργασίας που ακολούθησε και παρέθεσε ο κ.Αγαπητός στους δημοσιογράφους, τόνισε πως

  1. η HELLENIC SEAWAYS, το 2016, παρουσίασε αύξηση κερδών με ταυτόχρονη μείωση του ποσού των δανείων.
  2. η MINOAN LINES δεν αποτελεί αντίπαλος της HELLENIC SEAWAYS, αφού η κρητική εταιρία δραστηριοποιείται σε μία γραμμή που δεν υπάρχει πλοίο της HSW. Αντίπαλος της εταιρίας είναι οποιαδήποτε άλλη εταιρία που δραστηριοποιείται σε γραμμή που υπάρχει πλοίο της HSW.
  3. η εταιρία θα συνεχίσει την παρουσία της στην γραμμή Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη και μετά τις 31/10/2017, προαναγγέλοντας την επιστροφή του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ στην Ελλάδα από την Ισπανία και την δρομολόγηση του στην γραμμή αυτή.
  4. η ισχυρή παρουσία της HELLENIC SEAWAYS σε Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα επεκταθεί και στο Νότιο Αιγαίο.
  5. η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι ιδανική για αγορά πλοίου, μετά και την πρόσφατη πώληση του HIGHSPEED 6, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο η αγορά αυτή να πραγματοποιηθεί μετά τον Οκτώβριο.
Photo : Thanos Kasiotis για το ellinikiaktoploia.net

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,024ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
642ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα