Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και στο Νότιο Αιγαίο. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν, κυρίως μετά το μεσημέρι, σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, σε τμήματα της Μακεδονίας, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, με ενδεικτικά υψόμετρα πάνω από τα 1500 μέτρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 17-18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 19-20, στην Ήπειρο από 4 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 18, στα Επτάνησα από 7 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, με τις εντάσεις στους στο Αιγαίο να φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών μετά το μεσημέρι. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά μεταβλητοί ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών ή όμβρων κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.