Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ο.Λ.Η.: Προσφορά Οικίσκου από τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ προς τους σεισμοπαθείς του Αρκαλοχωρίου

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, μετά το καταστροφικό σεισμό που έπληξε τα χωριά του Δήμου Μινώα-Πεδιάδος, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, στέκεται στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας, συνεχίζοντας έμπρακτα τις δράσεις αλληλεγγύης του και αποδεικνύει ότι είναι ενεργό και δυναμικό μέλος της κοινωνίας μας.

Κατόπιν συνεννοήσεως του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Νίκο Συριγωνάκη, για τις καθημερινές ανάγκες των σεισμόπληκτων της περιοχής και τους τρόπους με τους οποίους αυτές μπορούν να καλυφθούν, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, παραχώρησε και παρέδωσε μεταφερόμενο οικίσκο πλήρως εξοπλισμένο για την προσωρινή στέγαση και κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των πληγέντων.

Η πρόθεση προσφοράς για την παραχώρηση οικίσκου δεν αποτελεί μόνον μια συμβολική ενέργεια του ΟΛΗ αλλά δείχνει την ευαισθητοποίηση και την αγάπη προς το συνάνθρωπό μας όταν αυτός βρίσκεται σε κίνδυνο και έχει ανάγκη τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων μας, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης και τόνισε «ότι μέσα από αυτή την αλυσίδα αγάπης απαλύνουμε την αγωνία όσων επλήγησαν και τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν ουσιαστικά, στην αντιμετώπιση αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης κατάστασης και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο».

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,673ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα