Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε στο ΥΝΑΝΠ με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων.

Ο κ. Κατσαφάδος, επισήμανε στους συνομιλητές του, ότι η πόρτα του θα είναι ανοικτή πάντα για αυτούς και ότι η βοήθειά του σε θέματα που αφορούν, τους ανθρώπους της ναυτιλίας είναι δεδομένη. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ακόμη και στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αναδείχθηκε ο σημαντικός ρόλος της ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία, αφού ήταν ένας από τους ελάχιστους κλάδους που συνέχισε τις οικονομικές του δραστηριότητες, αλλά και τη μετακίνηση αγαθών, προϊόντων και ανθρώπων με ασφάλεια.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ κ. Χαράλαμπος Σημαντώνης αφού ευχήθηκε στον Υφυπουργό καλή επιτυχία στο έργο του, ενημέρωσε τον κ. Κατσαφάδο για ζητήματα που αφορούν τη θαλάσσια μετακίνηση φορτίων και επιβατών μεταξύ λιμένων ευρισκόμενων γεωγραφικά στην Ευρώπη ή μεταξύ αυτών των λιμένων και λιμένων ευρισκόμενων σε µη ευρωπαϊκές χώρες των οποίων η ακτογραμμή βρίσκεται στις έγκλειστες θάλασσες που συνορεύουν µε την Ευρώπη.

Τέλος οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις εσωτερικές και διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές οι οποίες πραγματοποιούνται με όλους τους τύπους πλοίων, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών feeder κατά μήκος των ακτών από και προς τα νησιά, ποτάμια και λίμνες.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,680ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
662ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα