Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Παράταση των δρομολογίων του ΣΑΟΣ ΙΙ

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης συζητήθηκε ως πρώτο το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης. Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης μετέφερε τη διαβεβαίωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την οριστική επίλυση του προβλήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ εντός των επόμενων 15 ημερών. Παράλληλα για να μη διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική ζωή του νησιού, υπέβαλε αίτημα προς την εταιρεία μας για την παράταση των δρομολογίων και την αναβολή της προγραμματισμένης ακινησίας του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ.

H SAOS FERRIES ανταποκρινόμενη στο παραπάνω αίτημα, ανέλαβε εκ νέου τον κίνδυνο της αναβολής της προγραμματισμένης από τα εξιδεικευμένα συνεργεία γενικής επισκευής των μηχανών του και υπέβαλε αίτημα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για αναβολή της ακινησίας και παράταση των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ

Κατόπιν της εγκρίσεως του Υπουργείου το πρόγραμμα δρομολογίων από 15 Ιανουαρίου έως και 21 Ιανουαρίου 2018 είναι το παρακάτω:

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,692ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα