Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Παρατείνεται το ‘πάγωμα’ των πλεύσεων για τα κρουαζερόπλοια της CARNIVAL

Οι εταιρείες κρουαζιέρας Holland America Line και Seabourn της Carnival Corporation & plc ανακοίνωσαν περισσότερες ακυρώσεις για το 2021. Η πρώτη έχει ακυρώσει όλα τα δρομολόγια από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2021, ενώ τα μεγαλύτερα ταξίδια στην Ασία, την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αμερική έχουν ακυρωθεί έως τα μέσα Απριλίου του 2021. Οι κρουαζιέρες οκτώ ημερών και άνω που ξεκινούν από λιμάνια των ΗΠΑ δε θα ξαναρχίσουν πριν τη 1η Νοεμβρίου 2021.

Όσοι έχουν κράτηση για μεγαλύτερα ταξίδια προς τη Νότια Αμερική με το “Westerdam”, την Ασία με το “Noordam” και την Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία με το “Oosterdam” μπορούν να κάνουν κράτηση για παρόμοιες ημερομηνίες και δρομολόγια το 2022. Όσοι έχουν κάνει κράτηση για την κρουαζιέρα “Voyage of the Vikings”, με προγραμματισμένη αναχώρηση τις 9 Ιουλίου 2021 με το “Zaandam”, θα πραγματοποιήσουν την κρουζιέρα σε παρόμοια ημερομηνία το 2022.

Εν τω μεταξύ, η Seabourn δήλωσε ότι θα ακυρώσει μια σειρά ταξιδιών του 2021 πυο αφορούν σε δύο πλοία του στόλου της, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αναδιάταξης για την προετοιμασία μιας ενδεχόμενης επιστροφής στις θάλασσες. Η Seabourn ανέφερε ότι οι ακυρώσεις γίνονται “ενώ η εταιρεία εργάζεται για να εφαρμόσει το σχέδιό της για επανέναρξη των λειτουργιών της ώστε μα δεχθεί επιβάτες, η οποία περιλαμβάνει την ικανοποίηση των απαιτήσεων της εντολής ‘Framework for Resuming Cruise Ship Operations’ που εκδόθηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) για πλεύσεις που ξεκινούν από λιμάνια των ΗΠΑ”.

Ακόμη, επιλεγμένα ταξίδια με το “Seabourn Odyssey” από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2021 έχουν ακυρωθεί. Τα ταξίδια επτά ημερών για Αλάσκα/Βρετανική Κολομβία και τις ακτές του Ειρηνικού δεν ακυρώθηκαν.

Η κρουαζιέρα με το “Seabourn Quest” σε ταξίδια άνω των επτά ημερών και αφετηρία λιμάνια των ΗΠΑ ακυρώνονται, από τις 22 Ιουλίου έως τις 6 Νοεμβρίου 2021.

Ο πρόεδρος της Seabourn Josh Leibowitz δήλωσε: “Μείνετε συντονισμένοι για ανακοινώσεις εναλλακτικών επιλογών ταξιδιού τους επόμενους μήνες, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες”.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,680ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
662ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα