Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Παροχές της CS FERRIES προς τους μόνιμους κατοίκους της Σαμοθράκης και τους επισκέπτες του νησιού

Η ναυτική εταιρεία ΣΙ ΕΣ ΦΕΡΙΣ θα ήθελε να γνωστοποιήσει στους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ της Σαμοθράκης αλλά και τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ του Νησιού ότι στα πλαίσια της από κοινού προσπάθειας με τους επαγγελματίες του νησιού για πιο ευέλικτα και ελκυστικά πακέτα μεταφοράς και διαμονής στο νησί, σας παρέχει σε πρώτη φάση τα κάτωθι:

  1. Η CS Ferries, ευχαριστώντας  το επιβατικό κοινό, τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Σαμοθράκης, για την υποδοχή και στήριξη στην εταιρία μας και στην δρομολόγηση του πλοίου μας, «ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1», ανακοινώνει ότι, χωρίς όρια και όρους, προσφέρει έκπτωση ποσοστού 10%  στην τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής* με την επίδειξη της  κράτησης  τους στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια του νησιού μας για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2017.

  1. Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, οι συνεργαζόμενες με την εταιρία μας επιχειρήσεις  εστίασης και λοιπές εμπορικές επιχειρήσεις της Σαμοθράκης, σας παρέχουν για μια χρήση, έκπτωση 10%, με την επίδειξη του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου του «ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 1».

Οι ως άνω προσφορές ισχύουν έως και 31/10/2017

* Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνοδεύεται από άλλες εκπτώσεις π.χ. φοιτητικά, πολυτέκνων, κτλ.

Θα είμαστε πάντα κοντά σας και θα προσπαθούμε συνεχώς υποσχόμενοι μόνον το καλύτερο δυνατό.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,032ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
641ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα