Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

PLAKIOTIS TRAVEL

To ταξιδιωτικό γραφείο PLAKIOTIS TRAVEL, στην  Ίο, ξεκίνησε το 1950 έχοντας ως κύριο αντικείμενο, την πρακτόρευση πλοίων και ποσταλιών της ακτοπλοΐας μας. Έτσι μέχρι και την αναστολή λειτουργίας της GA FERRIES ,του εφοπλιστή κ.Αγούδημου, το PLAKIOTIS TRAVEL  είχε αναλάβει την πρακτόρευση των πλοίων της εταιρίας, που ερχόντουσαν στο νησί, ενώ αυτό τον καιρό, έχει αναλάβει την NEL LINES,την ακτοπλοϊκή εταιρία του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Πέραν αυτού, το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο  προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες, με γνώμονα την ιδιαιτερότητα και το σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε πελάτη. Το πρακτορείο εξειδικεύεται  στην πραγματοποίηση οργανωμένων και μεμονωμένων  ταξιδίων στην ‘Ιο αλλά και στα γειτονικά νησιά όπως στη Σαντορίνη ,τη Πάρο, τη Νάξο, τη Σίκινο, τη Φολέγανδρο, την Αμοργό, κ.α .Επιπλέον το PLAKIOTIS TRAVEL εκδίδει αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια όλων των εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αναλαμβάνει κρατήσεις ξενοδοχείων ,διαμερισμάτων και δωματίων, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του επισκέπτη στο νησί. Επίσης αναλαμβάνει την οργάνωση και την πραγματοποίηση ημερήσιων θαλάσσιων εκδρομών με ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισιτηρίων τόσο για τις θαλάσσιες μετακινήσεις όσο και για τις περιηγήσεις με πούλμαν κατά την παραμονή στο νησί της Ίου. Ο επισκέπτης δεν μένει παραπονεμένος, καθώς υπάρχει στη διάθεση του exchange service ενώ παρέχονται και τουριστικές πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του PLAKIOTIS TRAVEL, που βρίσκονται στην : a)κεντρική πλατεία της χώρας της Ίου, b) απέναντι από την αφετηρία τω λεωφορείων στο λιμάνι της  Ίου και c) στο Μυλοπότα, στο PLAKIOTIS AGENCY. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα (02860) 91381,91277,91221,91335, το fax είναι το (02860) 9118 και η ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,531ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
655ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα