Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

Ποιες εταιρίες κρουαζιέρας χαλαρώνουν την πολιτική ακυρώσεων

Όλο και περισσότερες εταιρίες κρουαζιέρας πασχίζουν να συγκρατήσουν τα επίπεδα κρατήσεων μετά τη μειωση της ζήτησης εξαιτίας του κορωνοϊού, χαλαρώνοντας την πολιτική ακυρώσεων. Ωστόσο, δεν επιστρέφουν χρήματα και, αντ αυτού προσφέρουν πίστωση για μελλοντικές κρουαζιέρες.

Δείτε την πολιτική που εφαρμόζουν…

Costa Cruises | Προσφέρει δωρεάν ακύρωση έως μία ημέρα πριν την αναχώρηση για νέες κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέχρι τις 30 Απριλίου, στις κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν το Μάρτιο και τον Απρίλιο, τουλάχιστον στη γερμανική αγορά.

Royal Caribbean | Κάθε επιβάτης μπορεί να κάνει κράτηση έως και 48 ώρες πριν την αναχώρηση. Αυτό εφαρμόζεται τόσο σε νέες όσο και σε παλιότερες κρατήσεις με ημερομηνία αναχώρησης έως και την 31η Ιουλίου του 2020. Ωστόσο σε περίπτωση ακύρωσης από τον πελάτη, δεν επιστρέφονται χρήματα αλλά πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα, είτε αυτόν είτε τον επόμενο χρόνο. Η πολιτική αυτή εφαρμόζεται επίσης στις Celebrity Cruises και Azamara, στη βάση της καμπάνιας «Cruise with Confidence».

Silversea Cruises | συμμετέχει στη καμπάνια «Caribbean Cruise with Confidence» και προσφέρει δωρεάν ακύρωση έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τα ταξίδια από την 1η Αυγούστου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, οι ακυρώσεις πρέπει να γίνουν έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Norwegian Cruise Line | Με την προσφορά «Peace of Mind», οι επιβάτες μπορούν να αλλάζουν τις κρατήσεις έως και 48 ώρες πριν την αναχώρηση για ταξίδια έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η πίστωση μπορεί να εξαργυρωθεί έως και το τέλος του 2022.

Princess Cruises | Για κρουαζιέρες που αναχωρούν πριν τις 4 Απριλίου, θα επιτρέπεται η πίστωση του ποσού κράτησης (ακύρωση) έως και 72 ώρες πριν την έναρξη του ταξιδιού, με εξαργύρωση μέχρι τα τέλη του 2021. Για αναχωρήσεις από τις 4 Απριλίου έως τις 31 Μαϊου θα επιτρέπεται ακύρωση έως και τις 31 Μαρτίου.

Oceania Cruises | Προσφέρει ακυρώσεις έως 2 ημέρες πριν την αναχώρηση για νέες κρατήσεις έως τα τέλη Απριλίου και για ταξίδια έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Carnival Cruise Line | Πίστωση σε ακυρώσεις για κρουαζιέρες που αναχωρούν μέχρι τα τέλη Μαϊου. Για το λόγο αυτό, τα ταξίδια πρέπει να ακυρώνονται όχι αργότερα από τρεις ημέρες πριν το τέλος Μαρτίου. Όποιος ακολουθήσει το ταξίδι θα επιβραβευθεί με το ποσό των 100 έως 200 δολαρίων.

TUI Cruises, Aida και Transocean | Οι εταιρίες αυτές δεν χαλαρώνουν την πολιτική ακυρώσεων. Για τις επόμενες αναχωρήσεις, τα πλοία είναι εξαιρετικά γεμάτα, δηλώνει η TUI Cruises και, επομένως, η αλλαγή στην πολιτική ακυρώσεων για τις νέες κρατήσεις δεν βρίσκει εφαρμογή, αναφέρει η εταιρία

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,510ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
654ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα