Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Πράσινο φως στη μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι της Ζακύνθου

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη η απόφαση για την κατακύρωση της μελέτης για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο λιμάνι της Ζακύνθου από τον σεισμό του Οκτωβρίου.

Η μελέτη προβλέπει την αποκατάσταση των ζημιών στον τραπεζοειδή προβλήτα του Αγίου Διονυσίου, κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Κων/νου Λομβάρδου και στο ακρομώλιο της πλατείας του Πόρτου.

Συγκεκριμένα, με το υπ.αρ.πρωτ. Δ20/328/Φ.14/13-3-19 έγγραφο, κατακυρώνεται το αποτέλεσμα της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την επιλογή αναδόχου της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες οριστικής επισκευής και αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018 στο λιμένα Ζακύνθου», συνολικού ύψους 387.209,73 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. μελέτης με τίτλο: «Μελέτες οριστικής επισκευής και αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018 στο λιμένα Ζακύνθου» και την ανάθεση εκπόνησης αυτής στην Ένωση των Οικονομικών φορέων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής “Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση υλοποιεί το σύνολο των δεσμεύσεων της απέναντι στον Ζακυνθινό λαό, όπως αυτές ανακοινώθηκαν από τον Βουλευτή Ζακύνθου και πρώην Υπουργό κ. Σταύρο Κοντονή, στην διαρκή προσπάθειά της να εκσυγχρονίσει τις δημόσιες υποδομές και να ανακουφίσει τους πληγέντες από τη σεισμική ακολουθία της τελευταίας περιόδου.”

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,032ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
641ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα