Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

PRINCESS CRUISES: Ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες έως τις 15 Δεκεμβρίου

H Princess Cruises, που ανήκει στην Carnival Corp., ακύρωσε τις κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο έως και τις 15 Δεκεμβρίου, με εξαίρεση τις κρουαζιέρες της Αυστραλίας, οι οποίες ακυρώνονται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Η Princess Cruises, με σοβαρή διάδοση του κορωνοϊού σε δύο πλοία της, τα Diamond Princess και Grand Princess, έλαβε την απόφαση αυτή λόγω της εξέλιξης της κρίσης του κορωνοϊού και των αποφάσεων κυβερνήσεων, αρχών υγείας και αερομεταφορών που αφορούν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς σε όλο τον κόσμο, όπως αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

Η παράταση της περιόδου ακυρώσεων σημαίνει ότι κανένα από τα πλοία της εταιρίας δεν θα αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ τουλάχιστον μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, πέρα από την περίοδο απαγόρευσης κρουαζιέρων που δίνουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών και η οποία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πάνω από 100 επιπλέον κρουαζιέρες ακυρώθηκαν ως αποτέλεσμα της νέας απόφασης της εταιρίας, πλέον των όσων είχαν ήδη ακυρωθεί έως τα μέσα Σεπτεμβρίου όπως είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο.

Οι ταξιδιώτες που έχουν καταβάλει το σύνολο του κόστους κρουαζιέρας που ακυρώθηκε, λαμβάνουν ισόποσο βάουτσερ για μελλοντική κρουαζιέρα και μπόνους ίσο με το 25% του αρχικού κόστους.

Για τους επιβάτες που δεν έχουν καταβάλει το σύνολο του κόστους, η Princess Cruises θα δώσει βάουτσερ ίσο με το χρηματικό ποσό που κατέβαλλαν και πίστωση, για οποιαδήποτε κρουαζιέρα μέχρι την 1η Μαϊου 2022.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,774ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
663ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα