Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

PRINCESS CRUISES: Ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες για 60 ημέρες εξαιτίας του κορωνοϊού

Η εταιρία κρουαζιέρας Princess Cruises ανακοίνωσε ότι σταματά όλες τις κρουαζιέρες της και για τα 18 πλοία του στόλου της, για περίοδο 60 ημερών, επηρεάζοντας τις κρουαζιέρες που αναχωρούν από τις 12 Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου.

Η εταιρία εξυπηρετεί πάνω από 50.000 επισκέπτες καθημερινά από 70 χώρες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, και διαχειρίζεται τις επιπτώσεις του κορωνοϊού σε 2 ηπείρους.

Η τολμηρή αυτή απόφαση ελήφθη επειδή η εταιρία επιθυμεί να διαβεβαιώσει τους επανειλημμένους ταξιδιώτες της, τους εργαζομένους της και τους μετόχους της σχετικά με τη δέσμευσή της στην υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία όλων όσων ταξιδεύουν μέσω αυτής αλλά και των συνεργατών της και των χωρών που επισκέπτονται τα πλοία της.

Όσοι βρίσκονται ήδη σε κρουαζιέρα που ολοκληρώνεται μέσα στις ερχόμενες 5 ημέρες, θα συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους μέχρι το τέλος του προγράμματος.

Τα ταξίδια που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή και πέρα από τις 17 Μαρτίου θα ολοκληρωθούν στην πιο βολική τοποθεσία για τους επιβάτες, με τον υπολογισμό των λειτουργικών απαιτήσεων, επισημαίνει η εταιρία.

Δεσμεύεται δε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επιστροφή κάθε επιβάτη στην πατρίδα του με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα. Κατά τη διάρκεια αυτή, η λειτουργία της εταιρίας και των ιατρικών ομάδων της στα πλοία θα παραμείνει σε επαγρύπνηση στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών και του πληρώματος.

Η Princess προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα μεταφοράς ολόκληρου του ποσού που κατέβαλλαν για κρουαζιέρες που ακυρώθηκαν σε μελλοντική κρουαζιέρα της επιλογής τους.

Ως επιπλέον κίνητρο για να δεχθούν αυτή την πρόταση, η εταιρία προσθέτει επιπλέον πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί ακόμα και για έξοδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο κρουαζιερόπλοιο.

Επιπλέον, για τους ταξιδιώτες που κατέβαλλαν το τελικό ποσό πληρωμής και ακύρωσαν την κράτηση από τις 4 Φεβρουαρίου κι έπειτα, η πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε ταξίδι που αναχωρεί μέχρι και την 1η Μαϊου του 2022.

Η Princess ανακοίνωσε επίσης ότι θα προστατέψει τις προμήθειες των ταξιδιωτικών γραφείων για κρατήσεις που ακυρώθηκαν, για τις οποίες είχε καταβληθεί το συνολικό ποσό, σε αναγνώριση του σημαντικού ρόλου που παίζουν στην κρουαζιέρα.

Εάν η επιλογή πίστωσης σε μελλοντική κρουαζιέρα δεν λειτουργήσει σε ορισμένους ταξιδιώτες, θα μπορούν με ηλεκτρονική αίτησή τους στη σελίδα Princess.com να ζητούν επιστροφή μετρητών.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,666ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα