Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

PRINCESS CRUISES: Όλες οι κρουαζιέρες μετατίθενται για το 2021 – Τον Απρίλιο ξεκινούν οι πρώτες

Στο 2021 μετατίθεται η έναρξη όλων των κρουαζιέρων της Princess Cruises μετά τις αποφάσεις των Αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών σχετικά με το πλαίσιο για υπό όρους πραγματοποίησης κρουαζιέρας.

Οι κρουαζιέρες που επηρεάζονται είναι όλες όσες έχουν προγραμματιστεί έως τις 31 Μαρτίου του 2021 και όλες με διάρκεια άνω των 7 ημερών από και προς Αμερικανικά λιμάνια έως την 1η Νοεμβρίου του 2021.

Επιπλέον, λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με το πότε μπορεί να αρθούν οι διεθνείς ταξιδιωτικοί περιορισμοί, η εταιρία διευρύνει την περίοδο μη πραγματοποίησης δρομολογίων για κρουαζιέρες από και προς την Ιαπωνία έως τις 25 Ιουνίου του 2021.

Έχουν εστιαστεί στην προετοιμασία των πλοίων μας ώστε να τηρούν τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών μόλις επιστρέψουν στην υπηρεσία τους, δήλωσε ο πρόεδρος της Princess Cruises, Jan Swartz.

Οι ταξιδιώτες που έχουν κάνει κράτηση για κρουαζιέρες που ακυρώνονται θα έχουν την επιλογή να λάβουν πίστωση (επιστρέψιμη) για μελλοντική κρουαζιέρα αντίστοιχη με το 100% των πληρωμών τους καθώς και επιπλέον μπόνους (μη επιστρέψιμο) που αντιστοιχεί στο 25% των πληρωμών αυτών.

Εναλλακτικά, οι ταξιδιώτες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων τους έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,429ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
648ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα