Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

PRINCESS CRUISES: Περισσότεροι επιβάτες στην Ευρώπη και στα ελληνικά νησιά το 2020

To μεγαλύτερο πρόγραμμα κρουαζιέρας στην ιστορία της στην Ευρώπη λανσάρει για το 2020 η Princess Cruises, στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην Ευρώπη, με μεγάλες προσδοκίες μάλιστα για τις κρουαζιέρες με προσεγγίσεις στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Princess Cruises για το Ην. Βασίλειο και την Ευρώπη, Tony Roberts, ένας αριθμός κρουαζιέρων θα έχει εξαιρετική ζήτηση, ανάμεσα στις οποίες είναι και η κρουαζιέρα 17 ημερών στη Μεσόγειο με το Crown Princess, η οποία περιλαμβάνει προσεγγίσεις σε λιμάνια ελληνικών νησιών και της Τουρκίας.

Το 2020, η εταιρία θα θέσει σε λειτουργία το μεγαλύτερο αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην ιστορία της στην Ευρώπη (5), τρία εκ των οποίων θα έχουν βάση στο Ην. Βασίλειο. Τα 3 αυτά κρουαζιερόπλοια, Island Princess, Crown Princess και Regal Princess, θα προσφερουν το καλοκαίρι του 2020 1,4 εκατ. διανυκτερεύσεις, 30% επάνω σε σύγκριση με το 2019.

Το νεότερο πλοίο της, Enchanted Princess, μετά την τελετή ονομασίας του τον Ιούνιο του 2020, θα ξεκινήσει για δρομολόγια στη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τον κ. Roberts, η εταιρία θα προσφέρει 15% μεγαλύτερη χωρητικότητα στην Ευρώπη έναντι του 2019, αυξάνοντας τις χωρητικότητες από το Ην. Βασίλειο κατά 30%, φθάνοτας σε επίπεδα ρεκόρ στην ιστορία της Princess Cruises.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,505ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
654ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα