Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

SAOS FERRIES: Εκτίμηση ότι εντός των επόμενων ημερών θα αποκατασταθεί η βλάβη στο ΕΓ-ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ και θα επανέλθει στα εγκεκριμένα δρομολόγιά του.

H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι μετά τις βλάβες που παρουσιάστηκαν στα πλοία της εταιρείας μας και την αδυναμία εξυπηρέτησης της γραμμής από το ΕΓ-ΟΓ AZORES EXPRESS, ισχύουν οι παρακάτω επιλογές:

1. Για τους κατόχους εισιτηρίων υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μόνο των επιβατών με το ΕΓ ΖΕΦΥΡΟΣ σε ώρες που ανακοινώνονται καθημερινά προς και από την Σαμοθράκη. Για την μεταφορά του οχήματος μπορείτε να απευθύνεστε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να ενημερώνεστε για την εκτέλεση ή μη δρομολογίων με οχηματαγωγό πλοίο.

2. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης των εισιτηρίων με τους παρακάτω τρόπους:
– Επιβάτες που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη ή στην Σαμοθράκη μπορούν να προσέρχονται στα κεντρικά πρακτορεία της εταιρείας
– Επιβάτες που βρίσκονται εκτός Αλεξανδρούπολης μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους πρακτορεία που έχουν εκδώσει τα εισιτήριά τους
– Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω on line booking μπορούν να αποστέλλουν email στο [email protected] ή [email protected] και τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα χρέωσης.
– Επιβάτες που έχουν προπληρωμένα εισιτήρια μέσω τηλεφωνικών κρατήσεων μπορούν να αποστέλλουν email στο [email protected] ή [email protected] και να δηλώνουν τραπεζικό λογαριασμό που επιθυμούν να επιστραφούν τα χρήματα.

Επισημαίνουμε ότι τα εισιτήρια για δρομολόγια με τα ΕΓ-ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ & ΣΑΟΝΗΣΟΣ δεν ισχύουν για πλοία διαχείρισης άλλων εταιρειών, και παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους της πλήρους εξαργύρωσής τους με τους παραπάνω τρόπους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια, εισιτήρια, συνεργαζόμενα πρακτορεία που αφορούν πλοία άλλων εταιρειών θα πρέπει να επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Εκτιμούμε ότι εντός των επόμενων ημερών θα αποκατασταθεί η βλάβη στο ΕΓ-ΟΓ ΣΑΟΣ ΙΙ και θα επανέλθει στα εγκεκριμένα δρομολόγιά του.

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,673ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
661ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα