Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Αθήνα Ελλάδα

ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ : Αύξηση της επιβατικής κίνησης την τουριστική περίοδο σε όλες τις δρομολογιακές γραμμές του ΑΧΙΛΛΕΑ

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Σ.Ν.Ε , φέτος σημειώθηκε αύξηση της επιβατικής κίνησης την τουριστική περίοδο σε όλες τις δρομολογιακές γραμμές του Αχιλλέας.

Στη γραμμή Κύμη-Σκύρος-Κύμη, τον Ιούνιο υπήρξε αύξηση 1,2% και μετακινήθηκαν 13.672 επιβάτες, τον Ιούλιο 9,7% και 33.039 επιβάτες και τον Αύγουστο 6,13% και 40.711 επιβάτες. Στη γραμμή των Σποράδων (Κύμη – Αλόννησο- Σκόπελο-Κύμη), αύξηση 17,66% και μετακινηθήκαν 20.314 επιβάτες.

Συμπερασματικά διαπιστώθηκε μια αύξηση, καθώς και μια δυναμική της επιβατικής κίνησης στη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου που ξεκίνησε από τον Ιούνιο και τείνει να παραταθεί και το Σεπτέμβριο. Τα τελευταία χρόνια γίνεται στοχευμένη διαφήμιση από τη Σ.Ν.Ε και το Δήμο, προβάλλοντας συνεχώς το νησί μας και το πλοίο μας, ως ιδανικό τουριστικό προορισμό. Για να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την επιβατική κίνηση και να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο, χρειάζονται συνεχόμενες συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου, των επαγγελματιών του τουρισμού και της Ναυτικής Εταιρείας. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό για την προτίμηση του και την εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας, τον πλοίαρχο και το πλήρωμα του Αχιλλέα, για τον επαγγελματισμό τους και την ποιότητα των υπηρεσιών τους και τους υπαλλήλους των πρακτορείων μας για την άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιβατών μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Σ.Ν.Ε
Μιχάλης Εμμανουήλ

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

41,403ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
647ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα