Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
Αθήνα Ελλάδα

Στη LEVANTE FERRIES το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η LEVANTE FERRIES, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της κοινωνικής αποστολής στις θαλάσσιες συγκοινωνίες του Ιονίου Πελάγους, κρατά σταθερά το τιμόνι, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους συμπατριώτες νησιώτες, στους επισκέπτες μας, αλλά και στους επιχειρηματίες, που έμπρακτα πιστεύουν στην αναπτυξιακή δυναμική των πανέμορφων νησιών μας Ζάκυνθο-Κεφαλλονιά-Ιθάκη.

Σήμερα, με υπερηφάνεια καλωσορίζουμε στον απαράμιλλο στόλο μας το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και με υπευθυνότητα ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για συνέπεια υψηλής εξυπηρέτησης και απόλυτης ασφάλειας προς τους επιβάτες και τα φορτία, μαζί με άνεση στα ταξίδια που μοιραζόμαστε, χωρίς ούτε στιγμή να παρεκκλίνουμε από τις υψηλές προδιαγραφές που χαράσσουν την πορεία μας.

Είμαστε νησιώτες, πονάμε και μοχθούμε για τον τόπο μας, θέλοντας να φέρουμε καμάρι και προκοπή σε κάθε συμπατριώτη μας. Η οικογένεια της LEVANTE FERRIES μεγαλώνει, τα οράματά της γίνονται απτή πραγματικότητα, αλλά τα ακόμη καλύτερα και σημαντικά βρίσκονται στο κοντινό, κοινό μας μέλλον.

Για τη LEVANTE FERRIES

Γραφείο Τύπου

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

40,995ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
641ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα