Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025
Αθήνα Ελλάδα

Στο λιμάνι του Λαυρίου επιστρέφει το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής :

“Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» N.Π. 10415, για μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Σκύρου.  

Το «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Λαύριο – Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα με εβδομήντα ένα (71) επιβάτες και πενήντα ένα (51) άτομα πλήρωμα.
Το πλοίο συνέχισε το ταξίδι του με ιδία μέσα και κατέπλευσε στο λιμάνι της Μύρινας αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες του.

Από το Λιμεναρχείο Μύρινας , απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ οι επιβάτες του πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.”

Προτεινόμενα Αρθρα

Ακολουθήστε μας

42,401ΥποστηρικτέςΚάντε Like
672ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
679ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


Τελευταία Άρθρα